Rx6600xt toplama sistem tavsiye

Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar merhaba, ikinci el sistem toplamaya çalışıyorum. Birkaç tane sorum var.

Ekran kartı: rx6600xt
İşlemci: ryzen5 5600 düşünüyorum

Bütçeyi minimumda tutmaya çalışıyorum. Bu sisteme anakart ve psu önerebilir misiniz acaba? Bir de evde çok eski model bir boş kasa buldum "cm690 1.nesil" sizce iş görür mü?

Bir tavsiyeniz var mı?

Anakartın belli mi? Anakartın o kasaya uyup uymayacağını biliyor muyuz? Ayrıca diğer çevre birimler ne alemde? Bütçen nedir?

Anakartım belli değil. Kasayı biraz araştırdığımda uyacak gibi duruyor ama donanım konularında fazla bilgi sahibi değilim sadece laptop kullandım şu zamana kadar. Ram: 16 gb ddr4 3200 mhz, depolama da 500 gb ssd bakıyordum. Bütçe sınırım 13 civarı sanırım şimdilik. Minimumda tutmaya çalışıyorum ama eğer çok gerekli olursa biraz daha aşmaya çalışırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartım belli değil. Kasayı biraz araştırdığımda uyacak gibi duruyor ama donanım konularında fazla bilgi sahibi değilim sadece laptop kullandım şu zamana kadar. Ram: 16 gb ddr4 3200 mhz, depolama da 500 gb ssd bakıyordum. Bütçe sınırım 13 civarı sanırım şimdilik. Minimumda tutmaya çalışıyorum ama eğer çok gerekli olursa biraz daha aşmaya çalışırım.
Uygun rx6700xt bulursam biraz daha arttırabilirim. rx6600xt ile çok fark var mı bilmiyorum fakat.

eğer bütçe sıkışık ise belli bir süre uzay montaj kullanmanı öneririm hava almayacak bir kasa yerine 13k civarına zorlar bütçeyi

eğer bütçe sıkışık ise belli bir süre uzay montaj kullanmanı öneririm hava almayacak bir kasa yerine 13k civarına zorlar bütçeyi
toplam 7 fan sığıyor sanırım ama dediğiniz gibi daha iyi olabilir. Teşekkür ederim.

Geri