Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,357
ibrahim hocam da bu facebook gruplarında mevcut. belki yardımcı olur![]()
Bursadaysa yardımcı olurum. İlanları Bursadan atıyor.Hocam açılmış ilan
ibrahim hocam da bu facebook gruplarında mevcut. belki yardımcı olur![]()
Bursadaysa yardımcı olurum. İlanları Bursadan atıyor.Hocam açılmış ilan
Her baktığım karttan bursayı seçiyorum veeeee sadece 4 ilan çıkıyor zaten 3ü hazır sistemKendi oturduğun şehirden bak hem param güvende güvenme aynayı konyayi görürsün
Bende bursadayım hocamBursadaysa yardımcı olurum. İlanları Bursadan atıyor.
Ben bazı ürünleri ilana koymuyorum. Yaz bana ayarlarız.Her baktığım karttan bursayı seçiyorum veeeee sadece 4 ilan çıkıyor zaten 3ü hazır sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende bursadayım hocam
tüm 6800ler mi15 eylül 2022 öncesi alınan tüm kartlar miningde kullanıldı bunu bilerek al.
Bu fiyata xt bulursun bu arada rx6800 için pahalıCihazı 2.el alıcam param güvende ile fiyatı 12.500tl yazmıs bi pazarlıkla düzlerim.
Sonuçlar nasıl?
Etmez kesinlikle, bu ne saçma sapan piyasa olmuş 10k ne o kart için. Vermeyin şu paraları bu kartlara milleti düdüklüyorlar.sapphire nitro+ 6700xt 2.el 9800 eder mi arkadaşlar
Cihazı 2.el alıcam param güvende ile fiyatı 12.500tl yazmıs bi pazarlıkla düzlerim.
Sonuçlar nasıl?
hocam bu grupları özelden atabilir misin güvenilir mi bunlar yaAlıntıyı görüntüleFacebook gruplarında o fiyata 6900 xt var.
hocam 10kya ne önerirsin kart letgo ve sahibindene bakıyorum sadece çok kararsız kaldımBu fiyata xt bulursun bu arada rx6800 için pahalı
Etmez kesinlikle, bu ne saçma sapan piyasa olmuş 10k ne o kart için. Vermeyin şu paraları bu kartlara milleti düdüklüyorlar.
Hiç ama hiç gğven vermiyor facebookAlıntıyı görüntüleFacebook gruplarında o fiyata 6900 xt var.
En rahatı facebook.Ticaret kısmında yamuk yapanı atıyorlar gruptan.Hiç ama hiç gğven vermiyor facebook
Gpu World grubu bu.hocam bu grupları özelden atabilir misin güvenilir mi bunlar ya
hocam 10kya ne önerirsin kart letgo ve sahibindene bakıyorum sadece çok kararsız kaldım
hocam bu 6900xt nasıl böyle ucuz minning mi yapılmış bunlarlaEn rahatı facebook.Ticaret kısmında yamuk yapanı atıyorlar gruptan.
Gpu World grubu bu.
10k ya 6800 normaldir bunun üstüne 11k-12k civaro 6800xt normaldir.hocam bu grupları özelden atabilir misin güvenilir mi bunlar ya
hocam 10kya ne önerirsin kart letgo ve sahibindene bakıyorum sadece çok kararsız kaldım