RX7600 İLLALLAH ETTİRDİ

fthuzn

80+
Reaksiyon skoru
0
Yaklaşık 2 sene öncesinde donanım arşiv le sponsorluk yapan gencer gaming den hazır toplanmış kasa aldım.
Özellikler:
a520m k v2
amd ryzen 5 5500
8gb ram
amd radeon rx7600
500 gb ssd
Aldığım ilk günden beri sorun yaşıyorum en basiti rust oynarken sürekli ekran kartından kaynaklı crash yiyorum. Kasayı aldım fanlarının rgb si çalışmıyor. Montajı yapan eleman pinleri yanlış takmış reset e basınca bilgisayar açılıyor du. Anakart tan sanallaştırmayı açtım bilgisayar tekrar açılmadı garantiye yolladım anakart tamir görüp geri geldi. Hala oyunlarda ekran kartından kaynaklı hata alıyorum oynayamıyorum artık çıldırma derecesindeyim. Aynı ekran kartından sahip olup da sorunsuz rust oynayabilen var mı çok merak ediyorum daha yeni squad oynuyorum oyunun ortasında ekran kartı hatası verip kapanıyor. Lanet ettim artık ne oyun oynayabiliyorum ne bişey. Ekran kartını değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz. Ekran kartı güncel anakart güncel.

Daha az önce amd alınır mı konusu gördüm şansa yaşıyoruz valla

Yaklaşık 2 sene öncesinde donanım arşiv le sponsorluk yapan gencer gaming den hazır toplanmış kasa aldım.
Özellikler:
a520m k v2
amd ryzen 5 5500
8gb ram
amd radeon rx7600
500 gb ssd
Aldığım ilk günden beri sorun yaşıyorum en basiti rust oynarken sürekli ekran kartından kaynaklı crash yiyorum. Kasayı aldım fanlarının rgb si çalışmıyor. Montajı yapan eleman pinleri yanlış takmış reset e basınca bilgisayar açılıyor du. Anakart tan sanallaştırmayı açtım bilgisayar tekrar açılmadı garantiye yolladım anakart tamir görüp geri geldi. Hala oyunlarda ekran kartından kaynaklı hata alıyorum oynayamıyorum artık çıldırma derecesindeyim. Aynı ekran kartından sahip olup da sorunsuz rust oynayabilen var mı çok merak ediyorum daha yeni squad oynuyorum oyunun ortasında ekran kartı hatası verip kapanıyor. Lanet ettim artık ne oyun oynayabiliyorum ne bişey. Ekran kartını değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz. Ekran kartı güncel anakart güncel.
Rx 7600 den bıktın haklısın bilmiyorum neden kaynaklı yaşıyorsun fakat önerim ilk f/p olarak 9060xt 16 GB olur bir çok oyun deneyimledim bir tanesinde bile crash vs yemedim sorunsuz ve performansı oyunlarda çok tatmin edici ve Nvidia 5060ti 16 gb ye göre biraz daha uygun diyebiliriz. 9060 xt öneriyorum fakat dersen ki AMD ekran kartından bıktım görmek duymak istemiyorum mecbur ya 5060ti 16 gb kelepir yada mümkün olursa 5070 yapıştır kelepir bulursan 5060 ti 16 gb altı bence alma 9060 xt 16 gb içinde geçerli 8gb vram cidden yetersiz 1080p de ben sorun yaşamadım 2k da da ama ince ayarlarda test edip baksam muhtemelen 2k da da sorun yaşıyor olabilirdim diye düşünüyorum gözle görülür bir şey yakalamadim ama 16 gb vram varken 8 liklere para harcama bütçen varsa bence artık 2025 ve ötesinde yeni çıkacak ekran kartlarında giriş seviyede özellikle 12 GB ve üzeri vram olmalı diye düşünüyorum.

Geri