Öneri Rx7900xt den 9070'e geçmek?

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,210
Elimde sapphire pulse rx7900xt var 1 senelik ya var ya yok kart şimdi bunu 2.elde 24-25 arasına satsam indirimde rx9070 beklemek mantıklı olur nu 27'ye kadar iniyor?
Arada %40'lık bi güç verimliliği mevcut 9070'de

Elimde sapphire pulse rx7900xt var 1 senelik ya var ya yok kart şimdi bunu 2.elde 24-25 arasına satsam indirimde rx9070 beklemek mantıklı olur nu 27'ye kadar iniyor?
ustune az daha koyup xt alirsan harika olur bide

ustune az daha koyup xt alirsan harika olur bide
Hocam 9070 ile aralarında pek fark yok ama tüketim farkı çok 9070'e sağlam bi denemeler ile o.c yapsam performans8 dahada iyileşir üstüne 2k koyup 9070 alabilirim ama üstüne 5-7k koyupta 9070xt almak biraz mantıksız geliyor aradaki 20fps falan için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amacım az bi güç verimliliği hocam teknolojide değil
Hocam 9070 ile aralarında pek fark yok ama tüketim farkı çok 9070'e sağlam bi denemeler ile o.c yapsam performans8 dahada iyileşir üstüne 2k koyup 9070 alabilirim ama üstüne 5-7k koyupta 9070xt almak biraz mantıksız geliyor aradaki 20fps falan için

9070 guzel gider o zaman

gerek yok ekran kartın hali hazırda güçlü 9070 den

9070 guzel gider o zaman

20 fps için cebinden çıkacak paraya değecek mi güc verimliliği düşse ne olacak kart 7900xt den güçsüz bir kere geriye gideceksin boşuna macera arama bence

20 fps için cebinden çıkacak paraya değecek mi güc verimliliği düşse ne olacak kart 7900xt den güçsüz bir kere geriye gideceksin boşuna macera arama bence
7900xt'den güçlü diye biliyorum hocam bendeki sapphire gereksiz fan açıyor vrsmlar sıcak çalışıyor diye fanın birini yüksek devire çekiyor sapphirenin özelliğiki bilmiyorum ama uçak gibide

gereksiz boşuna atmayın hocam ekran kartınız 3060 değil 7900xt her türlü daha güçlü bu karttan 10 20 fps için boşuna para çıkarmayın cebinizden

7900xt'den güçlü diye biliyorum hocam bendeki sapphire gereksiz fan açıyor vrsmlar sıcak çalışıyor diye fanın birini yüksek devire çekiyor sapphirenin özelliğiki bilmiyorum ama uçak gibide
uv yapın mhzleri yukseltin wat kısın bu kadar basit sırf bunun için para mı verilir :D

memnun değilsen değiş ama gerek yok kendi kararın

sonuçta önemli olan kullanıcı memnuniyeti

memnun değilsen değiş ama gerek yok kendi kararın

sonuçta önemli olan kullanıcı memnuniyeti
Hocam şöyle düşünüyorum kart 23 e giderse satmam gerek yok ama 25'e giderse satıp indirim bekleyebilirim çünkü 2k'ya gem markayı hem hem garantiyi yenilemiş hemde modeli yükseltmiş olup güç verimliliği kazanmış olurum 9070 27k lara sık sık iniyor diye girişiyorum yoksa hani taş çatlasa 2k üstü para vermem

Hocam şöyle düşünüyorum kart 23 e giderse satmam gerek yok ama 25'e giderse satıp indirim bekleyebilirim çünkü 2k'ya gem markayı hem hem garantiyi yenilemiş hemde modeli yükseltmiş olup güç verimliliği kazanmış olurum 9070 27k lara sık sık iniyor diye girişiyorum yoksa hani taş çatlasa 2k üstü para vermem
orasi oyle tabi, sadece 2kya daha yeni modele gecmis olacaksin , ama sat sonra ustune koy indirim bekle yenisini al birazcik ugrastirir soylim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,653
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri