RX9000 KÖTÜLEYEN FANBOYLAR..

herkes kıçtan bişey atıyor bizim halkta yiyor hele bi çıksın biraz sabır aynı fiyat olmaz zaten

herkes kıçtan bişey atıyor bizim halkta yiyor hele bi çıksın biraz sabır aynı fiyat olmaz zaten
Bu ay içinde amd, şubatta nvidia 70 seriler gelcek sanırım, görecez dediğin gibi konuşmaya pek gerek yok

aynı fiyata çıkarsada bunu amd de de biliyorki millet nvidia alır bir şey yapmıştırki aynı fiyata koymuştur

Yani şunu anlamak zor olmamalı ya..
Dolar değil türk satıcılar konuşur burda..
5070'i sanki ucuzdan alabilecekmişiz gibi bir beklenti var..

aynı fiyata çıkarsada bunu amd de de biliyorki millet nvidia alır bir şey yapmıştırki aynı fiyata koymuştur
Ben RDNA 4.0 dan baya iyi performans bekliyorum..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel tekoloji fakat yeni çıkanın yanında çeyreği anca.
MultiFrame Harbi İyi bu arada..
AFMF2 yi alternatif olarak göstedim..
Muhtemelen yenisi de gelir..

İşte kullanıcının beklentisi daha ucuza satıp çok satması, ama realitede makas düşük, zaten o yüzden az satıyor

Fiyat avantajı olması lazım. Atıyorum 5080 60 bin tl ise sen bu performnsı veren cihazı 40 a falan vermen lazım. O zaman ancak amd alınır

farklı olacağım derken rezil oluyorsunuz başka bir şey değil. DLSS 4 ile NVIDIA çığır açacakken hala yok saf güç yok biri diğerinden 50-100 dolar daha az bla bla bla. boş laflar hep

AMD adamdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,812
Üyeler
185,324
Son üye
sherakion
Geri