RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,913
Ben almam rahatta kalSen bile Nvidia alıyorsan biz napalım hocam...
Ben almam rahatta kalSen bile Nvidia alıyorsan biz napalım hocam...
Her iki markanın kartını aktif kullanıyorum ne anlatıyon sen 5070 12gb olurken 9070 16 olacak ve %15 daha güçlü daha ucuz devam etme konuşmaya.aynı teknolojiyi amd yapsın daha iyisini yapsın 10.000 fazla olsa veririm çünkü günün sonunda en iyi teknolojiye ve malzemeye ulaşmış olurum. daha ortada hiçbir şey yokken burada gelip AMD fanboyluk yapmanın hiçbir anlamı yok umarım bunu anlayabilirsin
istersen INTEL ekran kartını da al aktif kullan hiçbir şeyi değiştirmez günün sonunda görünen köy kılavuz istemez dostumHer iki markanın kartını aktif kullanıyorum ne anlatıyon sen 5070 12gb olurken 9070 16 olacak ve %15 daha güçlü daha ucuz devam etme konuşmaya.
Nvidia sadece daha iyi..Oyun oynayanlar için alternatif çok ama iş render almaya gelince Nvidiadan başka seçenek yok maaalesef.
Kiradayım 3070ti var 5090 sahibi olma vaktin gelmişnvidia öyle intele benzemez şuan villadayım ordaki pcemde 6600 var 3060 aynı para olsaydı buraya da 3060 alırdım ana evimde 3060 var boş yapmaya gerek yok amd kart konusunda her zaman geridedir
PUAHAHAHAHAHAHAHAHAJSHAJABAJSHA Devam et köyünde yaşamaya.istersen INTEL ekran kartını da al aktif kullan hiçbir şeyi değiştirmez günün sonunda görünen köy kılavuz istemez dostum
bana yetiyor fazlasına gerek yok akşam 5-6 da gel de 1-2 saat otur çok bileKirada
Kiradayım 3070ti var 5090 sahibi olma vaktin gelmiş![]()
Valla, çok güçlü kartların zaten oyun için yapıldığını sanmıyorum..bana yetiyor fazlasına gerek yok akşam 5-6 da gel de 1-2 saat otur çok bile