RX9060XT Toplama sistem

nasıl yani anakartı aldım değiştirmeyide düşünmüyorum kasa önerin varsa bakabilirim sepet kasa doldu zaten😅
Pardon hocam okumamışım anakartınızın markası güncellemeleri çok az yapıyor ben yapmam zaten güncellemeyle uğraşamam demeyi bir sürümü yanlış olursa mesela 2025 sürümü marka da ayda yılda bir güncelliyor 2024 sürümüne geçiceksiniz ve yeni özelliklere erişemeyeceksiniz o yüzden iade edilebiliyorsa iade edin .

Pardon hocam okumamışım anakartınızın markası güncellemeleri çok az yapıyor ben yapmam zaten güncellemeyle uğraşamam demeyi bir sürümü yanlış olursa mesela 2025 sürümü marka da ayda yılda bir güncelliyor 2024 sürümüne geçiceksiniz ve yeni özelliklere erişemeyeceksiniz o yüzden iade edilebiliyorsa iade edin .
3 yıl oldu asus anakartımı güncellemedim bi sorunyaşamadım bilmiyorum çokta bios kurcalamıyorum yani diyosanız ki bu bilgisayarı bozcak düzeyde falan ozaman olabilir belki yani nadirde gelse bios çok sıkıntı olcağını sanmıyorum yanlış bakmadıysam zaten nerdeyse 2 ayda bir geliyor gibi ihtiyacım olursa güncellerim o konuda sıkıntı yok

Ekler

• 1749932942050.webp
    1749932942050.webp
    56.4 KB · Hit: 17
3 yıl oldu asus anakartımı güncellemedim bi sorunyaşamadım bilmiyorum çokta bios kurcalamıyorum yani diyosanız ki bu bilgisayarı bozcak düzeyde falan ozaman olabilir belki yani nadirde gelse bios çok sıkıntı olcağını sanmıyorum yanlış bakmadıysam zaten nerdeyse 2 ayda bir geliyor gibi
Hocam ben eski modellerde kalmışım o zaman ama yinede bı biostar anakart bakılabilir çünkü o anakarta o para ayip

@Cahit Arf @shankar1 kasa sizin attığınız xpg kasayı aldım anakartıda atmıştım zaten

uyarmı sizce sorun olurmu

Mesajları okumadım ama 45k bütçeye 5070 sistemler var 9060xt alman delilik olur

Mesajları okumadım ama 45k bütçeye 5070 sistemler var 9060xt alman delilik olur
taksitli alıcaıkmış o yüzden hepsi buradadan alıyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Cahit Arf @shankar1 kasa sizin attığınız xpg kasayı aldım anakartıda atmıştım zaten

uyarmı sizce sorun olurmu
yeter heralde işlemciniz 7500f di yanlışi hatırlamıyorsam çok ısınan bi işlemci değil zaten

taksitli alıcaıkmış o yüzden hepsi buradadan alıyormuş

yeter heralde işlemciniz 7500f di yanlışi hatırlamıyorsam çok ısınan bi işlemci değil zaten
sorun o değil boyut sanırım 6mm kalıyo çok ufak bi fark var sorun değilmi okadar az yer kalması kasa ile soğutucu arasında

hocam kasanın linkini atar mısınız bi de işlemci soğutucu yeterli ve iyidir

Geri