Neler Yeni

Rx9070 için hangi marka ?

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hakan
Saphhire in Nitro + modeli şuan için stoklarda yok ve olan da çok uçuk rakama satılıyor. Düz 9070 in 2 farklı marka modeli şuan için hem daha uygun hem de bulunabilir vaziyette. Peki sizce :

Asus Prime Radeon RX 9070 OC Edition
Gigabyte Radeon RX 9070 OC Edition

Bu 2 marka arasında hangisi tercih edilmeli ? Epey'deki karşılaştırması da şu şekilde :

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
fiyatlar ucuk değil mi ya

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyatlar ucuk değil mi ya
Tabi ki uçuk, ben yeni stokların gelmesini beklediğim için takipteyim ve bu markaları tarayıcımın favorilerine koydum aralarında Saphhire Nitro+ da var ve bu 2 marka da, o yüzden olası bir indirimde hangi modeli seçmeliyim diye kararsız kaldım. Forumda sanırım 3 modeli de kullanan arkadaşlar var..

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,950
İsim
efe araci
Saphhire in Nitro + modeli şuan için stoklarda yok ve olan da çok uçuk rakama satılıyor. Düz 9070 in 2 farklı marka modeli şuan için hem daha uygun hem de bulunabilir vaziyette. Peki sizce :

Bu 2 marka arasında hangisi tercih edilmeli ? Epey'deki karşılaştırması da şu şekilde :
https://www.epey.com/ekran-karti/powercolor-hellhound-radeon-rx-9070.html ikisi de değil bunu alabilirsin.

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

asusun soğutması daha iyi diye biliyorum bu iki kart arasında ekstra olarak PowerColor markasının çıkardığı ürünlere bakabilirsin şu anda tam isimlerini hatırlayamadım

Top Bottom