Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Boşluk basın.Bende auto var bir türlü değiştiremedim. Üstüne gelip sağ tık yaparsam favourite 1-2-3 çıkıyor
Boşluk basın.Bende auto var bir türlü değiştiremedim. Üstüne gelip sağ tık yaparsam favourite 1-2-3 çıkıyor
4.6ghz olarak kaydettim ama voltaj kısmını bulamadım. Bu ayar yaptığım yerde yokBoşluk basın.
Bilmiyorum. BIOS'u bilmeden kaynak araştırarak yardım ediyorum.4.6ghz olarak kaydettim ama voltaj kısmını bulamadım. Bu ayar yaptığım yerde yok
Tamam hocam yaptım. Aşağıdan buldum. Birkaç yere tıklayınca çıktı. F10 basıp kaydettim.Bilmiyorum. BIOS'u bilmeden kaynak araştırarak yardım ediyorum.
AIDA 64 Stress FPU testi.Tamam hocam yaptım. Aşağıdan buldum. Birkaç yere tıklayınca çıktı. F10 basıp kaydettim.
Şimdi ne yapacağım ?
Aıda 64 extreme olanı indireyim mi ?AIDA 64 Stress FPU testi.
Evet.Aıda 64 extreme olanı indireyim mi ?
Kendi sitesinden
Yükledim hocam. Tp'de bir konu görmüştüm ordan bakayım mı ?Evet.
Ama 2016 konusuymuş hocamYükledim hocam. Tp'de bir konu görmüştüm ordan bakayım mı ?
Bana bildirim gelmedi la iyi ki bakmışım@RevDeisDou @5x_d4emon @Leade @strive_for_greatness
Plat çıktı sanırım . Eklere bırakıyorum PCB kapalı , ryzen master indirdim ama sürüm vb eski dedi o açılmadı.
Cidden plat kı şimdi ?
(Çok heyecanlandım )
Merhaba konuyu takipteyim şu testi yapıyorum şu an test arka planda acıkken oyun acsam sorun yaratırmı yoksa test bitene kadar bekleyimmi
Fotodaki değerlere göre iyi OC imkanım var anladığım kadarıyla.Bana bildirim gelmedi la iyi ki bakmışım
PCB değil CPB
Gösterdiğine göre 1.325v da 4.6GHz yemiş, ki bu dehşet bir şey
Hayır. Araçlar kısmı Sistem Kararlılık sadece FPU seçili.Yükledim hocam. Tp'de bir konu görmüştüm ordan bakayım mı ?