Buğra Gedik
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İslemciyi en fazla kaç ghzde kullanabileceğimiz gibi bir ibare var mı peki ?
Zor A320 normalde OC desteklemiyor. Ama yapanlar var.bende ryzen 3 3100 var asrock a30m hdvr 4.0 anakar var oc olurmmu ?
Post automatically merged:
a320m*
olmaz olsa bile sağlıklı oc olmazbende ryzen 3 3100 var asrock a30m hdvr 4.0 anakar var oc olurmmu ?
a320m*
yapılıyorda o oc çok sağlıklı olmazZor A320 normalde OC desteklemiyor. Ama yapanlar var.
50 lira fazlasına B450M S2H var.a320m-k overclock - YouTube
Şuna bir bak
anladım teşekkür ederim.olmaz olsa bile sağlıklı oc olmaz
yapılıyorda o oc çok sağlıklı olmaz
O aldığın işlemcinin silikonuna bağlı iyi çıkarsa iyi oc olur patates çıkarsa daha az oc olur yani değeri biz bilemeyiz.İslemciyi en fazla kaç ghzde kullanabileceğimiz gibi bir ibare var mı peki ?
Anakartı yokmuş, şimdi gördümBiliyorum ama sıkıntılı bir iş riske girmeye değmez B450 al geç yani?
B450M S2H V2 alabilirsiniz.
Ben sadece A320 olup da oc destekleyen anakart olduğunu göstermek için attım50 lira fazlasına B450M S2H var.
Ekran kartı ne? Ve bütçeniz ne? Bütçe söyleyin güzel bir pc toplayalım.Anladım. Peki b450m s2h v2 ile uyguj bir ekran kartıyla csgo da 100 fps üstü verir mi ?
En iyisi bütçe belirtip yeni konu açın.Anladım. Peki b450m s2h v2 ile uyguj bir ekran kartıyla csgo da 100 fps üstü verir mi ?
ikinci el olursa çok güzel rehber varHic bir şeyim yok şuan bütçem de max 2k, 2.500k arası araştırıyorum sadece
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
2k ile sıfır olarak ekran kartlı bir pc mümkün değil.Hic bir şeyim yok şuan bütçem de max 2k, 2.500k arası araştırıyorum sadece