Neler Yeni

Ryzen 3400g hangi ekran kartlarını besler?

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
İsmail Özçakal
Son düzenleme:

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Evet çok hafif kale alınmayacak bir darboğaz olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüzde 18 darboğaz oluyor rami arttırarak ve hafif bir overclockla %10 a kadar düşürülebilir buda gayet normal
Tamam dostum, sen böyle devam et :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
İsmail Özçakal
3400G'nin o kartları beslemesi imkansız, OC yapsan bile besleyemez. Ben 3600X ile alakalı bir şey demedim zaten aana.
Yaa benim demek istediğim şey darboğazla karşılaşmıyorum. O yüzden fazla bilgim yok internettede öyle yazanlar vardı. Bende bilgilendirme amacıyla yazdım

Nadess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Sinan
Yaa benim demek istediğim şey darboğazla karşılaşmıyorum. O yüzden fazla bilgim yok internettede öyle yazanlar vardı. Bende bilgilendirme amacıyla yazdım
hocam gerçekten bu konuları bilmediğin belli 3600x dediğin işlem 6 core 12 threads emin ol darboğaz yapmasın en zor işlemcilerden biri benim bahsettiğim 3400g ise senin düşündüğün üzere bir alt modeli değil tamamiyle ayrı bir işlemci içinde işlemci ile gpu barındırıyor yani sadece 4 cpu işlemci 8 gpu olarak çalışıyor 6 core 12 threads nerde sadece 4 core nerde

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
İsmail Özçakal
hocam gerçekten bu konuları bilmediğin belli 3600x dediğin işlem 6 core 12 threads emin ol darboğaz yapmasın en zor işlemcilerden biri benim bahsettiğim 3400g ise senin düşündüğün üzere bir alt modeli değil tamamiyle ayrı bir işlemci içinde işlemci ile gpu barındırıyor yani sadece 4 cpu işlemci 8 gpu olarak çalışıyor 6 core 12 threads nerde sadece 4 core nerde
Haklısınız kusura bakmayın :(

Top Bottom