- Konu Sahibi Konu Sahibi
eee taktıktan sonra dar boğazdan herhangi bir işlem yapılır mı sence !!(Rx 5700 veya rtx 2060) maximum bunlar takılır.
eee taktıktan sonra dar boğazdan herhangi bir işlem yapılır mı sence !!(Rx 5700 veya rtx 2060) maximum bunlar takılır.
Evet çok hafif kale alınmayacak bir darboğaz olurCiddi misin ?
Yüzde 18 darboğaz oluyor rami arttırarak ve hafif bir overclockla %10 a kadar düşürülebilir buda gayet normalEvet çok hafif kale alınmayacak bir darboğaz olur
Tamam dostum, sen böyle devam et .Evet çok hafif kale alınmayacak bir darboğaz olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yüzde 18 darboğaz oluyor rami arttırarak ve hafif bir overclockla %10 a kadar düşürülebilir buda gayet normal
R5 3600x kullanıyorum darboğaz gibi bir sorunum yokTamam dostum, sen böyle devam et .
3400G'nin o kartları beslemesi imkansız, OC yapsan bile besleyemez. Ben 3600X ile alakalı bir şey demedim zaten aana.R5 3600x kullanıyorum darboğaz gibi bir sorunum yok
Yaa benim demek istediğim şey darboğazla karşılaşmıyorum. O yüzden fazla bilgim yok internettede öyle yazanlar vardı. Bende bilgilendirme amacıyla yazdım3400G'nin o kartları beslemesi imkansız, OC yapsan bile besleyemez. Ben 3600X ile alakalı bir şey demedim zaten aana.
hocam gerçekten bu konuları bilmediğin belli 3600x dediğin işlem 6 core 12 threads emin ol darboğaz yapmasın en zor işlemcilerden biri benim bahsettiğim 3400g ise senin düşündüğün üzere bir alt modeli değil tamamiyle ayrı bir işlemci içinde işlemci ile gpu barındırıyor yani sadece 4 cpu işlemci 8 gpu olarak çalışıyor 6 core 12 threads nerde sadece 4 core nerdeYaa benim demek istediğim şey darboğazla karşılaşmıyorum. O yüzden fazla bilgim yok internettede öyle yazanlar vardı. Bende bilgilendirme amacıyla yazdım
Haklısınız kusura bakmayınhocam gerçekten bu konuları bilmediğin belli 3600x dediğin işlem 6 core 12 threads emin ol darboğaz yapmasın en zor işlemcilerden biri benim bahsettiğim 3400g ise senin düşündüğün üzere bir alt modeli değil tamamiyle ayrı bir işlemci içinde işlemci ile gpu barındırıyor yani sadece 4 cpu işlemci 8 gpu olarak çalışıyor 6 core 12 threads nerde sadece 4 core nerde
1650s veya 590Başlıkta da görebiliceğiniz gibi bir APU sistem toplamak istiyorum ileride ekran kartı takmak istesem en yüksek dar boğaz sıkıntısı olmadan ne takabilirim??