Hocam bende test sonuç vermemişti @cfranko ile 1.15 ve 4.2 denedik olmuştu hala işlemcinin sampleı bilmiyorum ama bu ayarlarla 70 derece üstüne nadir çıkıyor. Kusura bakmayınMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yetmez, açmaz. Bronz silikon.
Sıkıntı yok usta. Bende bronz silikonum 4.1 bile yemiyor.Hocam bende test sonuç vermemişti @cfranko ile 1.15 ve 4.2 denedik olmuştu hala işlemcinin sampleı bilmiyorum ama bu ayarlarla 70 derece üstüne nadir çıkıyor. Kusura bakmayın
Deneyin, ama gerekli voltajı verin.4.0 Ghz olarak deniyeyim mi? Ne dersiniz.
Tamam. Uygundur, yetersiz gelirse voltaj arttırın.1.15 voltaj yapıp 4.0 Ghz yapıyorum ?
Buna nereden bakıyoruz ?Alıntıyı görüntüle
Bilgisayarı yeni aldım. (Stok soğutucuyla) 1 kere yaptım. Ne yapmamı önerirsiniz? CPB mi kapatayım (bunu da yapmak hiç istemiyorum) ya da bana UV ayarı söylermisiniz?
Anakart : B450 S2H V2
İşlemciyi hiç strese sokmadım. ama durum çok kötüyse bir şekilde T6 Ultra almaya bakacağım.
Hocam aynı işlemciden var. Ben de yaptım aynı testi, benimki Gold çıktı. Şanslıyım galiba.Alıntıyı görüntüle
Bilgisayarı yeni aldım. (Stok soğutucuyla) 1 kere yaptım. Ne yapmamı önerirsiniz? CPB mi kapatayım (bunu da yapmak hiç istemiyorum) ya da bana UV ayarı söylermisiniz?
İşlemciyi hiç strese sokmadım. ama durum çok kötüyse bir şekilde T6 Ultra almaya bakacağım.
Hocam indirme linki atar mısınız? Ben de test etmek istiyorumHocam aynı işlemciden var. Ben de yaptım aynı testi, benimki Gold çıktı. Şanslıyım galiba.
Alıntıyı görüntüle
Yapabileceğin tek şey sigaranı çıkarıp yanına kahve alıp efkarlanmak (!)Alıntıyı görüntüle
Gelir de bronz sample yani onları aldığına değmez.@LahmatsuDcr peki ben buna T6 Ultra alsam ve yanına güzel bir macun alsam arctics mx-4 iyi gelir mi ?
Evet bir tıkHocam aynı işlemciden var. Ben de yaptım aynı testi, benimki Gold çıktı. Şanslıyım galiba.
Alıntıyı görüntüle
Hocam indirme linki atar mısınız? Ben de test etmek istiyorum