ardaagdemir
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Arkadaşlar işlemci için bir sıvı soğutma bir de kasa için normal 120m fan (rgb olmak zorunda değil) önerisi verebilir misiniz? Sıvı soğutma için max 700-750 gibi bir bütçem var.
Arkadaşlar işlemci için bir sıvı soğutma bir de kasa için normal 120m fan (rgb olmak zorunda değil) önerisi verebilir misiniz? Sıvı soğutma için max 700-750 gibi bir bütçem var.
Hem onun fiyatı uçtu hem de AMD işlmecilerin yüzeyine tam oturmuyor.Hava sogutma olarak da Arctic Freezer 34 DUO.
Bunlara gerçekten bu paraları veriyor musunuz?Thermaltake Water 3.0 120 ARGB Sync Edition 120mm Sıvı Soğutma Sistemi | ITOPYA
Thermaltake Water 3.0 120 ARGB Sync Edition 120mm Sıvı Soğutma Sistemi En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CL-W232-PL12SW-A ITOPYA'da.www.itopya.com
Aqua force 120Arkadaşlar işlemci için bir sıvı soğutma bir de kasa için normal 120m fan (rgb olmak zorunda değil) önerisi verebilir misiniz? Sıvı soğutma için max 700-750 gibi bir bütçem var.
Fiyati uctu ise ozur dilerim ben Turkiye'de yasamiyorum. Yuzeyine tam oturmuyor derken? 3 sistemime de aldim hepsine de tam uydu. Stress testinde hicbir sorun cikmadi.bunu alman daha iyi olur hem üst düzey perofrmanslı hem de kasaya sıvı soğutma fanı takacağına normal kasa fanı alıp kasanı soğutursun.![]()
Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hem onun fiyatı uçtu hem de AMD işlmecilerin yüzeyine tam oturmuyor.
AMD işlemcilerin yüzeyi büyük ama soğutucunun tabanı tam heryeri kaplamıyor diğer soğutucuların aksine yani %30 civarı bir yer boşta kalıyor artic sanırım böyle bir şey yazmıştı bir ara.Fiyati uctu ise ozur dilerim ben Turkiye'de yasamiyorum. Yuzeyine tam oturmuyor derken? 3 sistemime de aldim hepsine de tam uydu. Stress testinde hicbir sorun cikmadi.