Ryzen 3600 e sıvı soğutma önerisi

Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar işlemci için bir sıvı soğutma bir de kasa için normal 120m fan (rgb olmak zorunda değil) önerisi verebilir misiniz? Sıvı soğutma için max 700-750 gibi bir bütçem var.

COOLER MASTER MASTERLIQUID LITE 240mm
Ama sen 120mm istiyorsun o zaman
COOLER MASTER MASTERLIQUID LITE 120mm

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hava sogutma olarak da Arctic Freezer 34 DUO.

Arkadaşlar işlemci için bir sıvı soğutma bir de kasa için normal 120m fan (rgb olmak zorunda değil) önerisi verebilir misiniz? Sıvı soğutma için max 700-750 gibi bir bütçem var.

F/P soğutucu.

Buda Lite olmayan diğer bir modeli.

bunu alman daha iyi olur hem üst düzey perofrmanslı hem de kasaya sıvı soğutma fanı takacağına normal kasa fanı alıp kasanı soğutursun.

Hava sogutma olarak da Arctic Freezer 34 DUO.
Hem onun fiyatı uçtu hem de AMD işlmecilerin yüzeyine tam oturmuyor.

Aqua force 120

Silverstone Td02-e modelini al hala almadıysan. Cpu Cooler kategorisinde en üst soğutucular arasında. Tier listten bakabilirsin. Fiyatı da 550 tl bandında geziyor teknobiyotikte bakmanı öneririm.

bunu alman daha iyi olur hem üst düzey perofrmanslı hem de kasaya sıvı soğutma fanı takacağına normal kasa fanı alıp kasanı soğutursun.

Hem onun fiyatı uçtu hem de AMD işlmecilerin yüzeyine tam oturmuyor.
Fiyati uctu ise ozur dilerim ben Turkiye'de yasamiyorum. Yuzeyine tam oturmuyor derken? 3 sistemime de aldim hepsine de tam uydu. Stress testinde hicbir sorun cikmadi.

Fiyati uctu ise ozur dilerim ben Turkiye'de yasamiyorum. Yuzeyine tam oturmuyor derken? 3 sistemime de aldim hepsine de tam uydu. Stress testinde hicbir sorun cikmadi.
AMD işlemcilerin yüzeyi büyük ama soğutucunun tabanı tam heryeri kaplamıyor diğer soğutucuların aksine yani %30 civarı bir yer boşta kalıyor artic sanırım böyle bir şey yazmıştı bir ara.

Geri