ramazan2335
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
msi x470 gaming plus anakart ryzen 3600 sistemim var ısınma sorunu yaşıyorum anakartın verdiği voltaj 1.416 ben bunu manuel olarak 1.300 seviyelerine getirsem zararı olurmu?
Po demek istediğim Precision Boost OverdriveXFR ve PO kapatmalısın. Ekstrem bi performans beklemiyorsan bunları kapattığın taktirde ısı düşüşü gözlemleyebilirsin.
bende sıvı soğutma var uzun süredir 1.325 voltajla 4.2 ghzde kullandım Precision Boost Overdrive açık kalsa voltaj 1.325 te kalsa sorun olurmuXFR ve PO kapatmalısın. Ekstrem bi performans beklemiyorsan bunları kapattığın taktirde ısı düşüşü gözlemleyebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Po demek istediğim Precision Boost Overdrive
teşekkürlerHayır zararı olmaz. Hatta ilk etapta 1.250 verebilirsin, genelde o değerlerde iyi çalışıyor.
msi x470 gaming plusAnakartınızı öğrenebilirsem daha detaylı yardımcı olabilirim.
Bir sıkıntı olmayacaktır. Fakat Ben auto değerlerde bırakmanızı öneririm.MSI x470 gaming plus
Anakartınız Oc genie desteğine sahip ise otomatik yükseltebilirsiniz.Bir sıkıntı olmayacaktır. Fakat Ben auto değerlerde bırakmanızı öneririm.
Siz müdahale etseniz bile işlemci pbc yi otomatik ayarlayacaktır. İşlemciniz yapay zekaya sahip.Bir sıkıntı olmayacaktır. Fakat Ben auto değerlerde bırakmanızı öneririm.
Anakartınız Oc genie desteğine sahip ise otomatik yükseltebilirsiniz.
tamamdır teşekkürlerBir sıkıntı olmayacaktır. Fakat Ben auto değerlerde bırakmanızı öneririm.
Anakartınız Oc genie desteğine sahip ise otomatik yükseltebilirsiniz.
Siz müdahale etseniz bile işlemci pbc yi otomatik ayarlayacaktır. İşlemciniz yapay zekaya sahip.
AMD nin önerdiği voltaj 1.325V. Ben de 1.300v yaptım bir problem olmadı, ama bu tek başına ısınma sorununu çözmüyor hele de stok fan kullanıyorsan.MSI x470 gaming plus anakart ryzen 3600 sistemim var ısınma sorunu yaşıyorum anakartın verdiği voltaj 1.416 ben bunu manuel olarak 1.300 seviyelerine getirsem zararı olurmu?