Ryzen 4. Nesil İşlemciler Beklenmeli mi?

Şunun şurasında 1 ay var tanıtılmasına demişsin ya sadece tanıtılınca olmuyor ama çıkmasıda lazım onu belirttim :D
Beklemene değer, biliyorum sen bayağıdır bekliyorsun da sık dişini bence.

Beklemene değer, biliyorum sen bayağıdır bekliyorsun da sık dişini bence.
Dişim kırılmak üzere :D yıl sonu alırım en kötü 4600’ü ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ethem 2K monitör ile alacak zaten.
2021'in başlarında tüm markalar gelmiş ve özel soğutmalı modelleri indirime girmeye başlar bence.
2K Ultrada RTX ON şekilde kullanayımda bak bakalım o GPU kullanımı nasıl çıkıyor %100’e 😎

3 ay sonra 4. nesil çıkar mı acep?

3 aya setup kuracam.

Dişim kırılmak üzere :D yıl sonu alırım en kötü 4600’ü ya.

2K Ultrada RTX ON şekilde kullanayımda bak bakalım o GPU kullanımı nasıl çıkıyor %100’e 😎
-,- Olum accık kendi fikrin olsun derken RTX ON yap demedik la.

Bruh dostum IDFC derim, sistem toplama bilgini bile kanıtlamamış birisin. Çok saçma 3000 serisi önerileri duydum merak etme. 2080S'e sahip olmam neyi değiştirir? Alamıyorsan da ağla.
4. Nesili de bekletin sonra 11. Nesil çıksın onu da beklesin istersen?
Paşam artık 2000 serisi güzel indirimlere giriyor bunu unutma, 3000'e 2060S alabilen adama 3000 serisini bekle mi dersin?

Alana kadar sabrı kalmayacak.
2060S ile bir alakası yok durumun adamın 13k bütçesi var, 2060 super 3k fiyata gayet alınır ama 3070'in fiyatı 5500TL civarlarında olacakken sen hala 2070 super ichill önermeye devam et ayrıca 2080süperin olduğu için ağlamaaya devam edebilirsin. Kimsenin 3000 serisi almasını istemiyorsun her konuya kızgın atıyorsun bir de gelmiş burada boş boş konuşuyorsun :)

2060S ile bir alakası yok durumun adamın 13k bütçesi var, 2060 super 3k fiyata gayet alınır ama 3070'in fiyatı 5500TL civarlarında olacakken sen hala 2070 super ichill önermeye devam et ayrıca 2080süperin olduğu için ağlamaaya devam edebilirsin. Kimsenin 3000 serisi almasını istemiyorsun her konuya kızgın atıyorsun bir de gelmiş burada boş boş konuşuyorsun :)
Beyler sakin.

Sakinim knk da adam 3000 serisi alınmasın diye elinden geleni yapıyor 2k monitör alacakken ve fps oyunları da değil, hikayeli oyunlar oynayacaksın anladığım kadarıyla, hal böyleyken 3070 almamanın mantığı yok.

Geri