Ben mühendislik öğrencisiyim ve amd ryzen 4800H işlemcili Asus TUF A15 bilgisayar almayı düşünüyorum. Internette ryzen işlemci Autocad Solidworks gibi 3 boyutlu tasarim programları açmada sorun yaşatır yazdığını gördüm. Bu bilgi doğru mu sorun yasar miyim?
Ben mühendislik öğrencisiyim ve AMD ryzen 4800H işlemcili Asus TUF A15 bilgisayar almayı düşünüyorum. Internette ryzen işlemci Autocad Solidworks gibi 3 boyutlu tasarim programları açmada sorun yaşatır yazdığını gördüm. Bu bilgi doğru mu sorun yasar miyim?
Yurtdışından alacağım 1000,1500euro arasında bisey düşünüyorum. Elimde iki secenek daha var onlarla karşılaştırabilirseniz sizin icin daha kolay olur sanırım.
Yurtdışından alacağım 1000,1500euro arasında bisey düşünüyorum. Elimde iki secenek daha var onlarla karşılaştırabilirseniz sizin icin daha kolay olur sanırım.
Hocam neden yurt disindan aldiginizi tam anlamadim suan yurtdisinda degilseniz pek mantıklı degil yurtdisindan almaniz cunku örnegin ilk attiginiz asus rtx 2060 li olan 1500€ yani 11300₺ gibi birfark yapiyor zaten turkiyeye geliste gumruk vergisi odersiniz daha pahaliya gelir rtx 2060 li 11500e su laptobu buldum henuz attiginiz digerlerini incelemedim https://www.hepsiburada.com/lenovo-...=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pc buna da bakabilirsiniz alternatif olarak
Hocam neden yurt disindan aldiginizi tam anlamadim suan yurtdisinda degilseniz pek mantıklı degil yurtdisindan almaniz cunku örnegin ilk attiginiz Asus rtx 2060 li olan 1500€ yani 11300₺ gibi birfark yapiyor zaten turkiyeye geliste gumruk vergisi odersiniz daha pahaliya gelir rtx 2060 li 11500e su laptobu buldum henuz attiginiz digerlerini incelemedim https://www.hepsiburada.com/lenovo-...=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pc buna da bakabilirsiniz alternatif olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. Attiginiz linkteki laptobun sistemi yazmiyor sadece resim var bu arada almanca bilmiyorum o yuzden bisiy yapamadim ing olsa bakabilirdim
Hocam neden yurt disindan aldiginizi tam anlamadim suan yurtdisinda degilseniz pek mantıklı degil yurtdisindan almaniz cunku örnegin ilk attiginiz Asus rtx 2060 li olan 1500€ yani 11300₺ gibi birfark yapiyor zaten turkiyeye geliste gumruk vergisi odersiniz daha pahaliya gelir rtx 2060 li 11500e su laptobu buldum henuz attiginiz digerlerini incelemedim https://www.hepsiburada.com/lenovo-...=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pc buna da bakabilirsiniz alternatif olarak
2. Attiginiz linkteki laptobun sistemi yazmiyor sadece resim var bu arada almanca bilmiyorum o yuzden bisiy yapamadim ing olsa bakabilirdim
Amcam getiricegi için vergi alınmıyor diye biliyorum o yuzden yurtdisina bakıyorum. Lenovoların sogutma sistemi iyi midir emin olamamıştım bilginiz var mı?
Amcam getiricegi için vergi alınmıyor diye biliyorum o yuzden yurtdisina bakıyorum. Lenovoların sogutma sistemi iyi midir emin olamamıştım bilginiz var mı?
Bi de yurtdışı garanti asusta var ama lenovoda var mı?
Lenovo olanin 2 yil garantisi var sogutma olarak da asus olani arastirdim turkiyede o modelden yok yani i7 9750h modeli degilde i7 8750h modeli var ondan onun sogutmasiyla karsilastiramadim fakat lenovonun oyunlardaki isi degerlerine baktim islemcisi 95 derecelerde ekran karti da 73 derecelerde dolasiyordu ki bence laptoplar icin gayet normal degerler asusunkini bulamadim 8750h modeline de baktim sicaklik degerleri yoktu fps degerlerini yazmislardi sadece ondan bisiy diyemicem ama lenovo daha sik duruyor siz bilirsiniz ama yurt disindan gelenin garantisini eger turkiyede servisi yoksa yurtdisina gondermek zorunda kalirsiniz ben olsam lenovoyu tercih ederim ama karar size kalmis
Lenovo olanin 2 yil garantisi var sogutma olarak da Asus olani arastirdim turkiyede o modelden yok yani i7 9750h modeli degilde i7 8750h modeli var ondan onun sogutmasiyla karsilastiramadim fakat lenovonun oyunlardaki isi degerlerine baktim islemcisi 95 derecelerde ekran karti da 73 derecelerde dolasiyordu ki bence laptoplar icin gayet normal degerler asusunkini bulamadim 8750h modeline de baktim sicaklik degerleri yoktu fps degerlerini yazmislardi sadece ondan bisiy diyemicem ama lenovo daha sik duruyor siz bilirsiniz ama yurt disindan gelenin garantisini eger turkiyede servisi yoksa yurtdisina gondermek zorunda kalirsiniz ben olsam lenovoyu tercih ederim ama karar size kalmis