Neler Yeni

Yardım Ryzen 5 1600 AF Overclock

TheKeeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kemalettin Cici
Cpu-z programı ile işlemcinin bilgilerine baktınız mı? Gerçekten 12 nm 1600 af mi? Oc değerleriniz ilk versiyon işlemciye benziyor.
İşte benim oc yi arkadaşım yaptı yaparkenizledim ben ama çokta bi fikrim yok başıma gelmedi yani

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Cpu-z programı ile işlemcinin bilgilerine baktınız mı? Gerçekten 12 nm 1600 af mi? Oc değerleriniz ilk versiyon işlemciye benziyor.
Cpu-Z programından bakıyorum 12 nm Af işlemci. Hatta core performance boostle 3.7 de çalışıyor. 14 nm olsa böyle çalışamaz.

TheKeeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kemalettin Cici
Valla bir türlü çözemedim. 1.380 voltta 4.0 ghz de sistem açılmıyor bile.
Tamam sen knu deneme başka geri dönüşü olmayan bi yola girersin sıkıntı olursa garanti karşılamıyo kullanıcı hatası diyo çok uğraşma yarın bakıcam arkaddaşla görüşücem

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Tamam sen knu deneme başka geri dönüşü olmayan bi yola girersin sıkıntı olursa garanti karşılamıyo kullanıcı hatası diyo çok uğraşma yarın bakıcam arkaddaşla görüşücem
Stock a döndüm. Yarın tekrar deneriz o zaman. Biraz daha araştırayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu bende anlamadım doğaya aykırı aslından imkansız ama dicek bişey bulamadım iyi cesaret
Verdiği voltaja bak 1.352 benimki 1.380 de 4 ü görmüyor. Nasıl iştir şaşıyorum ya😅

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bunu bende anlamadım doğaya aykırı aslından imkansız ama dicek bişey bulamadım iyi cesaret
İmkansız diye bir şey yoktur yetersiz bilgi vardır :) Yakında Ryzen 5 1600 AF ile yeni video gelecek. Doğanın güzelliklerini göstereceğim :)

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Stock a döndüm. Yarın tekrar deneriz o zaman. Biraz daha araştırayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Verdiği voltaja bak 1.352 benimki 1.380 de 4 ü görmüyor. Nasıl iştir şaşıyorum ya😅
Yüksek voltaj = Yüksek GHz demek değildir

Top Bottom