Bilgisayarın 7/24 PSU'yu tam güçte çalıştırmayacaksa seni idare edeceğini düşünüyorum. Arkadaşın oğlana Everest PSU aldık günde 10 saat PC açık maşallah iki yıldır bir sorun yaratmadı.Parçalar kaliteli olmadığından pek uzun süre kullanılmaz.
Ama 1 yıl kullanırsın.
Bütçen olunca satar kaliteli bir şey alırsın.
Bunu 300e aldıysan mükemmel.Bilgisayarın 7/24 PSU'yu tam güçte çalıştırmayacaksa seni idare edeceğini düşünüyorum. Arkadaşın oğlana Everest PSU aldık günde 10 saat PC açık maşallah iki yıldır bir sorun yaratmadı.
@kaplanharun hocam bir PSU aldım uyguna. 300 TL'ye daha doğrusu. Bu nasıldır ne düşünürsün?
Akım korumalı prizim var şükür elektrikte gitmiyor da, birde sana soralım;
SHARKOON Wpm-goldzero 650w 80+gold Atx Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
SHARKOON Wpm-goldzero 650w 80+gold Atx Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Günde 3 4 saat pubg mobile başka bir şey oynanmayacak hocamBunu 300e aldıysan mükemmel.
Fiyatı gerçekten iyiymiş.
Üstelik gold sertifikası var.
Kaliteli psu güle güle kullanın.
Ayrıca dediğiniz gibi arkadaşın PC 7/24 ağır yükte çalışmayacaksa herhangi bir sıkıntı olmaz.
Teşekkür ederim hocamBilgisayarın 7/24 PSU'yu tam güçte çalıştırmayacaksa seni idare edeceğini düşünüyorum. Arkadaşın oğlana Everest PSU aldık günde 10 saat PC açık maşallah iki yıldır bir sorun yaratmadı.
@kaplanharun hocam bir PSU aldım uyguna. 300 TL'ye daha doğrusu. Bu nasıldır ne düşünürsün?
Akım korumalı prizim var şükür elektrikte gitmiyor da, birde sana soralım;
SHARKOON Wpm-goldzero 650w 80+gold Atx Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
SHARKOON Wpm-goldzero 650w 80+gold Atx Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com