Neler Yeni

Ryzen 5 1600 af

jackboys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ercüment Turhan
Okullar açılmadan önce gelir mi axbaa :/
Yav 850tl idi şimdi 1400tl olmuş yazıktır günahtır 😔
En son çare 14nm almak mantıklı olur mu sence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim belki büyük yayıncıları tanıyorum belki Bi arkam var neden kendine göre konuşuyorsun
Efendim, arkanızda bir Jahrein yoksa maximum 100 izlenirsiniz.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Okullar açılmadan önce gelir mi axbaa :/
Yav 850tl idi şimdi 1400tl olmuş yazıktır günahtır 😔
En son çare 14nm almak mantıklı olur mu sence

Kardeşim belki büyük yayıncıları tanıyorum belki Bi arkam var neden kendine göre konuşuyorsun
Ryzen 5 1600 alırsanız yayın yaparsınız.İkinci el işlemci de alabilirsiniz ancak her türlü risk var.İncehesap gaming gecelerini takip edin belki indirimde güzel bir işlemciye denk gelirsiniz.

Efendim, arkanızda bir Jahrein yoksa maximum 100 izlenirsiniz.
Arkasında kimse olmadan yükselen ve muhabbeti ile binlerce izlene yayıncılardan daha iyi olan yayıncılar var.Kimin ne kadar izleneceğini bilemezsiniz.

Uraz Batu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Hazal
Ryzen 5 1600 alırsanız yayın yaparsınız.İkinci el işlemci de alabilirsiniz ancak her türlü risk var.İncehesap gaming gecelerini takip edin belki indirimde güzel bir işlemciye denk gelirsiniz.

Arkasında kimse olmadan yükselen ve muhabbeti ile binlerce izlene yayıncılardan daha iyi olan yayıncılar var.Kimin ne kadar izleneceğini bilemezsiniz.
Evet aynen öyle bizim insanımız gençlerin ümidini kırmayı hevesini kırmayı sever.

Sence 14 nm alsam mı

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Yayın açsa ne olacak 1 yılda 15k izlenen yayıncı mı olacak xdd sonunda PC yi oyuna çevirecek ve yayıncılık işlerini bırakıcak. İleriyi düşünerek yazdım xddd
İleriye dönük olması içinde 1600AF daha iyi zaten :D?

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
İleriye dönük olması içinde 1600AF daha iyi zaten :D?
Ileriye dönüklük diyorsun da napacak adam ileri donuklugu gidip rtx 2060 mı takcak ? Yada çekirdeke binen oyunlarda r5 1600 Af inde ahim şahım performansı yok bence bu işlemcilerin hangisi daha ucuza bulunmuşsa o alınmalı.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ileriye dönüklük diyorsun da napacak adam ileri donuklugu gidip rtx 2060 mı takcak ? Yada çekirdeke binen oyunlarda r5 1600 Af inde ahim şahım performansı yok bence bu işlemcilerin hangisi daha ucuza bulunmuşsa o alınmalı.
3100 ile renderda arasında 1 buçuk dk var. Bu büyük fark. Çoklu çekirdeğe yatırım yapılmalı, ayrıca evet, 2060 İle kullanabilir. Hatta güzel bir soğutucu ile OC yaparak 2060S ile de kullanabilir.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet aynen öyle bizim insanımız gençlerin ümidini kırmayı hevesini kırmayı sever.
''Gerçek başarısızlık hiçbir şey yapmadan öylece oturmaktır.''
İşlemci kısmında indirimleri takip edin yoksa 1600 alın.Ayrıca @Jony Case arkadaşımıza katılıyorum ( ikinci el 2600X) ama almadan önce testleri yaptırın.Değerleri kontrol edin öyle alın.İşlemci test programı hakkında bir bilgim yok maalesef ama sanırım OCCT ile yapılabiliyor.İşlemci pinlerini de kontrol etmeyi unutmayın.
Forumda reklam yapmak yasak ama yayın linkinizi ''hakkında'' kısmınıza eklerseniz bizde yayınlarınıza geliriz :D.

adilazak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Adil Azak
3300 x ama eğer yayın odağınız oyun odaginizdan ondeyse 2600 alabilirsiniz iyi forumlar hocam

Uraz Batu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Hazal
Fiyatları nedir acaba
Ikinci el 2600x üzmez bence sizi

''Gerçek başarısızlık hiçbir şey yapmadan öylece oturmaktır.''
İşlemci kısmında indirimleri takip edin yoksa 1600 alın.Ayrıca @Jony Case arkadaşımıza katılıyorum ( ikinci el 2600X) ama almadan önce testleri yaptırın.Değerleri kontrol edin öyle alın.İşlemci test programı hakkında bir bilgim yok maalesef ama sanırım OCCT ile yapılabiliyor.İşlemci pinlerini de kontrol etmeyi unutmayın.
Forumda reklam yapmak yasak ama yayın linkinizi ''hakkında'' kısmınıza eklerseniz bizde yayınlarınıza geliriz :D.
Teşekkür ederim sizi arkadaş ekleyebilir miyim

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Fiyatları nedir acaba

Teşekkür ederim sizi arkadaş ekleyebilir miyim
ben 2600x kullanıcısıyım uv yaptım ve işlemci aşırı ısınmayı bıraktı çok da stabil

Top Bottom