O.C dediğiniz tam olarak ne?O.C olmadan R5 1600 2667MHZ , A8 9600 2400MHZ.
Hız aşırtma, voltaj ve temel çarpam hız frekansının üstüne çıkma.O.C dediğiniz tam olarak ne?
Overclock( hız aşırtma)O.C dediğiniz tam olarak ne?
overclock dediğiniz şey core clock mu yoksa memory clock mu? bunlardan hangisini artırınca bu mhz değerinin üstüne çıkarım?Hız aşırtma, voltaj ve temel çarpam hız frekansının üstüne çıkma.
Core Clock işlemci ile alakalı, Memory clock ama sadece Ramlerde memory clock artırmakla olmaz voltaj ve Cas latency artırmak gerekli.overclock dediğiniz şey core clock mu yoksa memory clock mu? bunlardan hangisini artırınca bu mhz değerinin üstüne çıkarım?
bana 16 gb ram (8x2) 2 li model 2600 mhz civarlarında ram bulabilirmisinCore Clock işlemci ile alakalı, Memory clock ama sadece Ramlerde memory clock artırmakla olmaz voltaj ve Cas latency artırmak gerekli.
Bütçen nedir?bana 16 gb ram (8x2) 2 li model 2600 mhz civarlarında ram bulabilirmisin
750 tlBütçen nedir?
Anakart nedir?750 TL
750 TL
ya kafam çok karıştı 2400 mhz ram almak istiyorum fakat ilerde ryzen 5 1600 alınca artsın diye 2600 civarında seçiyorum doğrumu yapıyorum?Bütçen nedir?
Anakart nedir?ya kafam çok karıştı 2400 mhz ram almak istiyorum fakat ilerde ryzen 5 1600 alınca artsın diye 2600 civarında seçiyorum doğrumu yapıyorum?