Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Orası işte.
Orası işte.
işte oraya tıklayınca auto hariç sadece manuel çıkıyor başka bir şey yokOrası işte.
Manuele tıkla.işte oraya tıklayınca auto hariç sadece manuel çıkıyor başka bir şey yok
Manuele tıkla.
mouseın olduğu yer açılıyorManuele tıkla.
Başka D.O.C.P yazan yer yok mu? F7'ye basma.https://cdn.discordapp.com/attachments/843598883275407371/863486692802560020/IMG_20210710_212720.jpgMesaj otomatik birleştirildi:
mouseın olduğu yer açılıyor
sen kendi ram mhz hızını gorev yoneticinin performans kısmından hızını bi gösterirmisin?
Bende AMD sistem yok, 1 laptop 1 masaüstü var.sen kendi ram mhz hızını gorev yoneticinin performans kısmından hızını bi gösterirmisin?
sen kendi ram mhz hızını gorev yoneticinin performans kısmından hızını bi gösterirmisin?
bro şimdi ben senin attığın ramları alsam biosumda büyük ihtimalle altaki memory kısmındaki 2400mhz maxlık yer 3200mhz olcak ordan onu seçersem olurmu direk?Bende AMD sistem yok, 1 laptop 1 masaüstü var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
EZ Mode kısmında bi bak, D.O.C.P
DRAM FREQ ile yapmayacan, D.O.C.P ile, biosu direk aç ez mode da olur.bro şimdi ben senin attığın ramları alsam biosumda büyük ihtimalle altaki memory kısmındaki 2400mhz maxlık yer 3200mhz olcak ordan onu seçersem olurmu direk?
elimdeki ramları şuan unuttum fakat 4x2 team vulcan grup olduklarını biliyorum anakartım asus ex-320m gamingDRAM FREQ ile yapmayacan, D.O.C.P ile, biosu direk aç ez mode da olur.
Anakartn neydi ?
Alıntıyı görüntüle
Aİ CLOCK TUNER bu işe yaraması lazım, elindeki ramler ne?
Normal Hızları kaç MHZ?elimdeki ramları şuan unuttum fakat 4x2 team vulcan grup olduklarını biliyorum anakartım asus ex-320m gaming
neden olmadığını anladım ez mode daki fanların üstündeki d.o.c.p disabled onu profile1 yapıyorlar ama bende profile 1 yok ramların ise 2133 mhz nasıl açıçam bi fikrin varmı?Normal Hızları kaç MHZ?
Ramlerin 2133MHZ ise DOCP'ye gerek yok ki, DOCP 2133 üstü belleklerde oluyor.neden olmadığını anladım ez mode daki fanların üstündeki d.o.c.p disabled onu profile1 yapıyorlar ama bende profile 1 yok ramların ise 2133 mhz nasıl açıçam bi fikrin varmı?