Monitör güzel yeterli olur yani
Evet aldımOlur, sistemi aldınız mı?
Curved monitör istiyorum fps oyunları oynayam birisi değilimO monitörü önermem ghosting sorunu olabiliyor. Düz ıps olanı tercih edin bence.
Monitör VA panelmiş, 24G2U modelini alın.Evet aldım
16 gb yaptım evetŞuanlık iyi fakat daha fazla bütçeniz yoksa 144 hz alıp 16 gb ram yapın
Ips panelle farkı ne tam olarak curved monitör istiyorum fps oyunları oynayan birisi değilimMonitör VA panelmiş, 24G2U modelini alın.
yani fps oyunları oynamıyosanız 144hz ips daha iyi olur ips in renkleri daha canlıdır parlaklık daha fazla16 gb yaptım evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ips panelle farkı ne tam olarak curved monitör istiyorum fps oyunları oynayan birisi değilim
Hmm peki curved var mı 144hz alabileceğim ips panel birde 165hz ile 144ün farkı nediryani fps oyunları oynamıyosanız 144hz ips daha iyi olur ips in renkleri daha canlıdır parlaklık daha fazla
tazeleme hızı daha fazla 165 hz in fps oyunlarında daha önemli o yüzden sizin için 144 yeterliHmm peki curved var mı 144hz alabileceğim ips panel birde 165hz ile 144ün farkı nedir
Hangisi model tam olarak atabilir misiniz1600 yerine eğer tender yapmayacaksaniz 3100 daha iyi olur