Neler Yeni

Ryzen 5 1600 + RX 580 sistemin değeri nedir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Hocam biz güzelce anlatıyoruz sen fevri cevaplar veriyorsun . Lütfen güncel fiyatları parça parça kontrol ediniz.
sadece 1 kişiye fevri karşılık veridm nedeni belli başkasının üstüne alınmasına gerek yok

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
yanlışlarımı düzeltse eyvallah çekerim adam kışkırtıcı tavır kullanmıştı geçen seferkinde de bana denk geliyordur belki bilgisinde şüphe duymuyorum ben buraya öğrenmeye ve elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaya geldim başka hiç bir forumda da hesap açmadım yani şimdiye kadar bilmediğim konuda da tartışmadım
@Metshi bu cevapta ters bir tavır mı var ?

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
hayır ama yukarıdaki mesajlarında var
zahmet olmazsa hepsine kızgın evya üzgün atarak bilgilendirebilir ve tavırlarımda değişikliğe gitmeme yardımcı olabilirsiniz teşekkürler

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
sen ne diyon değişik okusana üstü
Adam haklı edebini takın kimse senin askerlik arkadaşın değil.Kendin git 8k ya koy 5 6 yıl bekle oda satılırsa tabi.O sistemin daha iyisi 4.600 e falan toplanıyor sence alırlarmı 10k lara

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Adam haklı edebini takın kimse senin askerlik arkadaşın değil.Kendin git 8k ya koy 5 6 yıl bekle oda satılırsa tabi.O sistemin daha iyisi 4.600 e falan toplanıyor sence alırlarmı 10k lara
edep adabımı öğreteceksin yoksa gereksiz çıkışıcak mısın ? Ben kimseye 10k eder bu demedim sadece sitesinde 10k gözüküyor dedim at gözlüğü takarmış gibi gelip mahalle bilgisayrcısına mı toplattın ehueheu yaptı arkadaş ben de anlık şaşırdım ve tepkim bu oldu beğenmeyen raporlayabilir kimsenin avukatlığını yapmayın lütfen

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
edep adabımı öğreteceksin yoksa gereksiz çıkışıcak mısın ? Ben kimseye 10k eder bu demedim sadece sitesinde 10k gözüküyor dedim at gözlüğü takarmış gibi gelip mahalle bilgisayrcısına mı toplattın ehueheu yaptı arkadaş ben de anlık şaşırdım ve tepkim bu oldu beğenmeyen raporlayabilir kimsenin avukatlığını yapmayın lütfen
Gereksiz çıkışan ben miyim sen mi? Durup dururken adama hakaret eden sensin.Ayrıca avukatlığını falanda yapmıyorum kurallar diye bir şey var dostum.Kimse burda kafasına göre insanlara laf edemez.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Gereksiz çıkışan ben miyim sen mi? Durup dururken adama hakaret eden sensin.Ayrıca avukatlığını falanda yapmıyorum kurallar diye bir şey var dostum.Kimse burda kafasına göre insanlara laf edemez.
ama ettim uzatçan mı raporlayıp geçicen mi?

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Mahalle bilgisayarcısına mı toplattın deyip mizah yapmadım, ciddi sordum çünkü bu sistem asla 10k etmezdi. Ben sen alacaksın sanmıştım.

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Mahalle bilgisayarcısına mı toplattın deyip mizah yapmadım, ciddi sordum çünkü bu sistem asla 10k etmezdi. Ben sen alacaksın sanmıştım.
Ters anladığım için üzügnüm @epica59
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemin 0 parçalarının fiaytlarını toplayınca 7941tl fiyat çıktı akakçeden seçtim hepsini bir de rx 580 in gaming x lerinde herhangi bir fiyat biçilmiyor bulamadım googleda direkt stokta yok diyor msi armorun çift fanlı kartına göre fiyat seçtim. tabii ki bu kadar ediceğini söylemiyorum ama sadece ikinci el verilen fiayta şaşırdım ve bunu belli edince üstüme çullanıldı yani :S

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom