1660ti almak yerine 1660s almanı öneririm ayrıca madem ekran kartı alacaksınız neden APU işlemci alıyorsun?günümüz oyun sektörü için ryzen 5 2400g sizce yeterli mi? yükseltmem gerekir mi?
ve
asus 1660 ti dual için uygun mu?
Yükseltmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.hayır bu benim sistemim sadece yükseltmeye gerek var mı nasıl bir işlemci öneren var mı bu işlemciyi diye
Yükseltmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
1600 alabilirsin.
Evet daha iyi performans verir eğer bütçe varsa 3600 almanı tavsiye ederim ama bütçe yoksa 1600AF al (şu an fiyatı çok pahalı düşmesini bekle)peki daha iyi bir performans vercek dimi
Dostum tabii ki daha iyi performansı ancak yeni işlemci almaya değecek kadar değil almamanı öneririm işlemci 1660S de sanırım az darboğaz yapabilir oda sıkıntı yaratmaz pek, 1660 super al performansın 2 ye katlanır.peki daha iyi bir performans vercek dimi
Evet daha iyi performans verir eğer bütçe varsa 3600 almanı tavsiye ederim ama bütçe yoksa 1600AF al (şu an fiyatı çok pahalı düşmesini bekle)
Dostum arkadaşda güzel bi ekran kartı yoksa neden işlemci yükseltsin apu zaten 1660S felan alsın performansı 2 ye katlar neredeyse.Evet daha iyi performans verir eğer bütçe varsa 3600 almanı tavsiye ederim ama bütçe yoksa 1600AF al (şu an fiyatı çok pahalı düşmesini bekle)
Ekran kartı varmış işlemci yükseltmek istiyor.Dostum arkadaşda güzel bi ekran kartı yoksa neden işlemci yükseltsin APU zaten 1660S felan alsın performansı 2 ye katlar neredeyse.
Ne peki ekran kartı belki daha iyisini alırsa daha yüksek performans alır.Ekran kartı varmış işlemci yükseltmek istiyor.