eyupseker
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,604
Thread ların oyuna çokta etkisi yok. Biliyorsun umarım?9400F 6core 6thread 3600 6 core 12 thread ya hani
Thread ların oyuna çokta etkisi yok. Biliyorsun umarım?9400F 6core 6thread 3600 6 core 12 thread ya hani
Sadece oyun üzerinden gidersen yanlış sonuçlara gidersin dostumThread ların oyuna çokta etkisi yok. Biliyorsun umarım?
Hocam hava sıcak ve eğer siz temizlemeden sonra bir hata yaptıysanız normal. Testleri bıraktım gidin izleyin. Direkt olarak ürüne çöp atmayın. Ki zaten yanında gelen günlük kullanım için olan basit bir soğutucu fazla bir şey beklememek lazım.siz nediyorsunuz ben ne diyorum ryzen masterda baktım sıcaklıklara.90 95 derece de oluyor neyse. konu kitlenebilir
Aynı anakart bendede var, Bir sıkıntı yokB450M-A PRO MAX kullanan herkeste aynı şey var, sıcaklık 111 veya 127 derece.
Gerçek sıcaklığın 127 derece olmadığından adım gibi eminim, sensör yanlış ölçüyor olmalı.
Tamam, sende olmayabilir, herkeste olacak diye bir şey yok.Aynı anakart bendede var, Bir sıkıntı yok
Hocam hava sıcak ve eğer siz temizlemeden sonra bir hata yaptıysanız normal. Testleri bıraktım gidin izleyin. Direkt olarak ürüne çöp atmayın. Ki zaten yanında gelen günlük kullanım için olan basit bir soğutucu fazla bir şey beklememek lazım.siz nediyorsunuz ben ne diyorum ryzen masterda baktım sıcaklıklara.90 95 derece de oluyor neyse. konu kitlenebilir