Çok pahalı. 100 TL farkla 240mm sıvı soğutma alınabiliyor.Kule tipi çok kötü ya. Peki nzxt 120mm m22 nasıl bir ürün alınır mı sizce
Bu işlemciye sıvı soğutucu pek mantıklı değil BenceMerhaba arkadaşlar. Stok fan çok sesli çalışıyor ve görünüş olarak kötü duruyor. Kule tipi soğutucuları hiç sevmediğim için sıvı soğutmaya yöneldim. Sizce nasıl bir ürün almalıyım 800 TL bütçem var işlemcim R5 2600. Aslında bu işlemciye sıvı soğutma gereksiz ama görünüş olarak hoş durduğundan tercih ediyorum. Sizce daha az bütçe ile 120MM alıp parayı cebime mi koysam yoksa 800 TL bütçenin tamamına 240MM bir ürün mü alsam. Önerilerinizi bekliyorum. Çok teşekkürler.
(Ayrıca Thermaltake TH240 hakkında bilgisi olan veya kullanmış olan arkadaşlarım görüşlerini belirtirse çok sevinirim 811 TL şuan )
TH 240 çok kötü bir model.Sizce daha uygun fiyatlı 120MM bir sıvı soğutma mı almalıyım yoksa 800 TL'ye TT TH240 240MM bir model mi almalıyım
Mantıklı olmadığının farkındayım ama konuda belirttiğim üzere kule tipi soğutmalardan hiç hoşlanmıyorum. Yoksa Kule tipi alıp geçecektim çok güzel kule tipleri var.Bu işlemciye sıvı soğutucu pek mantıklı değil Bence
Kötü olmasının sebebi nedir ?TH 240 çok kötü bir model.
Kötü işte performansıMantıklı olmadığının farkındayım ama konuda belirttiğim üzere kule tipi soğutmalardan hiç hoşlanmıyorum. Yoksa Kule tipi alıp geçecektim çok güzel kule tipleri var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kötü olmasının sebebi nedir ?
Kule tipini beğenmemenizin sebebi nedir??Mantıklı olmadığının farkındayım ama konuda belirttiğim üzere kule tipi soğutmalardan hiç hoşlanmıyorum. Yoksa Kule tipi alıp geçecektim çok güzel kule tipleri var.
Kötü olmasının sebebi nedir ?
Senin kullandığın canavarla karşılaştırırsan 360MM ne ya dev gibiKötü işte performansı
En büyük sebebi görüntü olarak kötü durması ayrıca kasayı sürekli bi oraya bi buraya taşıyorum sürekli taşıdığım için kule tipinin bilgisayar için iyi olmayacağını düşünüyorum. Kötü durmasıda şöyle kasam zaten küçük içine kocaman bir metal koymak istemiyorum. Sıvı soğutmalar kibar duruyorKule tipini beğenmemenizin sebebi nedir??
OkeySenin kullandığın canavarla karşılaştırırsan 360MM ne ya dev gibi
En büyük sebebi görüntü olarak kötü durması ayrıca kasayı sürekli bi oraya bi buraya taşıyorum sürekli taşıdığım için kule tipinin bilgisayar için iyi olmayacağını düşünüyorum. Kötü durmasıda şöyle kasam zaten küçük içine kocaman bir metal koymak istemiyorum. Sıvı soğutmalar kibar duruyor
Yo direkt en kötü 240mm' ler arasındaSenin kullandığın canavarla karşılaştırırsan 360MM ne ya dev gibi
En büyük sebebi görüntü olarak kötü durması ayrıca kasayı sürekli bi oraya bi buraya taşıyorum sürekli taşıdığım için kule tipinin bilgisayar için iyi olmayacağını düşünüyorum. Kötü durmasıda şöyle kasam zaten küçük içine kocaman bir metal koymak istemiyorum. Sıvı soğutmalar kibar duruyor
Cooler Master MasterLiquid 240mm Lite kullanıyorum. Memnunum.Merhaba arkadaşlar. Stok fan çok sesli çalışıyor ve görünüş olarak kötü duruyor. Kule tipi soğutucuları hiç sevmediğim için sıvı soğutmaya yöneldim. Sizce nasıl bir ürün almalıyım 800 TL bütçem var işlemcim R5 2600. Aslında bu işlemciye sıvı soğutma gereksiz ama görünüş olarak hoş durduğundan tercih ediyorum. Sizce daha az bütçe ile 120MM alıp parayı cebime mi koysam yoksa 800 TL bütçenin tamamına 240MM bir ürün mü alsam. Önerilerinizi bekliyorum. Çok teşekkürler.
(Ayrıca Thermaltake TH240 hakkında bilgisi olan veya kullanmış olan arkadaşlarım görüşlerini belirtirse çok sevinirim 811 TL şuan )