Neler Yeni

Ryzen 5 2600 için sıvı soğutma

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Merhaba arkadaşlar. Stok fan çok sesli çalışıyor ve görünüş olarak kötü duruyor. Kule tipi soğutucuları hiç sevmediğim için sıvı soğutmaya yöneldim. Sizce nasıl bir ürün almalıyım 800 TL bütçem var işlemcim R5 2600. Aslında bu işlemciye sıvı soğutma gereksiz ama görünüş olarak hoş durduğundan tercih ediyorum. Sizce daha az bütçe ile 120MM alıp parayı cebime mi koysam yoksa 800 TL bütçenin tamamına 240MM bir ürün mü alsam. Önerilerinizi bekliyorum. Çok teşekkürler.

(Ayrıca Thermaltake TH240 hakkında bilgisi olan veya kullanmış olan arkadaşlarım görüşlerini belirtirse çok sevinirim 811 TL şuan :D)
Bu işlemciye sıvı soğutucu pek mantıklı değil Bence

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,261
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,261
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Mantıklı olmadığının farkındayım ama konuda belirttiğim üzere kule tipi soğutmalardan hiç hoşlanmıyorum. Yoksa Kule tipi alıp geçecektim çok güzel kule tipleri var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kötü olmasının sebebi nedir ?
Kötü işte performansı

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Mantıklı olmadığının farkındayım ama konuda belirttiğim üzere kule tipi soğutmalardan hiç hoşlanmıyorum. Yoksa Kule tipi alıp geçecektim çok güzel kule tipleri var.

Kötü olmasının sebebi nedir ?
Kule tipini beğenmemenizin sebebi nedir??

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Kötü işte performansı
Senin kullandığın canavarla karşılaştırırsan :D 360MM ne ya dev gibi

Kule tipini beğenmemenizin sebebi nedir??
En büyük sebebi görüntü olarak kötü durması ayrıca kasayı sürekli bi oraya bi buraya taşıyorum sürekli taşıdığım için kule tipinin bilgisayar için iyi olmayacağını düşünüyorum. Kötü durmasıda şöyle kasam zaten küçük içine kocaman bir metal koymak istemiyorum. Sıvı soğutmalar kibar duruyor :D

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH

En büyük sebebi görüntü olarak kötü durması ayrıca kasayı sürekli bi oraya bi buraya taşıyorum sürekli taşıdığım için kule tipinin bilgisayar için iyi olmayacağını düşünüyorum. Kötü durmasıda şöyle kasam zaten küçük içine kocaman bir metal koymak istemiyorum. Sıvı soğutmalar kibar duruyor :D
Okey

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,261
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Yo direkt en kötü 240mm' ler arasında

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text
Merhaba arkadaşlar. Stok fan çok sesli çalışıyor ve görünüş olarak kötü duruyor. Kule tipi soğutucuları hiç sevmediğim için sıvı soğutmaya yöneldim. Sizce nasıl bir ürün almalıyım 800 TL bütçem var işlemcim R5 2600. Aslında bu işlemciye sıvı soğutma gereksiz ama görünüş olarak hoş durduğundan tercih ediyorum. Sizce daha az bütçe ile 120MM alıp parayı cebime mi koysam yoksa 800 TL bütçenin tamamına 240MM bir ürün mü alsam. Önerilerinizi bekliyorum. Çok teşekkürler.

(Ayrıca Thermaltake TH240 hakkında bilgisi olan veya kullanmış olan arkadaşlarım görüşlerini belirtirse çok sevinirim 811 TL şuan :D)
Cooler Master MasterLiquid 240mm Lite kullanıyorum. Memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,287
Üyeler
160,218
Son üye
Gloxinium
Top Bottom