hcandelikkaya
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet kırmızı ledli olan şuan işlemci 32 derecede normal çalışıyor sanırım olduAquaForce'mi?
evet kırmızı ledli olan şuan işlemci 32 derecede normal çalışıyor sanırım olduAquaForce'mi?
10DK Test'de kalsın. Max sıcaklığı söyle burdan.evet kırmızı ledli olan şuan işlemci 32 derecede normal çalışıyor sanırım oldu
Yarım saat tam yük altında çalıştır. Sıkıntı olmazsa o işlemciyi daha yüksek mhz'lere de çıkartsırsın.evet kırmızı ledli olan şuan işlemci 32 derecede normal çalışıyor sanırım oldu
tamam başlatıyorum bilgi vereceğimPrime95 Testine sokar'mısın?
10DK Test'de kalsın. Max sıcaklığı söyle burdan.
Yarım saat tam yük altında çalıştır. Sıkıntı olmazsa o işlemciyi daha yüksek mhz'lere de çıkartsırsın.
Soğutucusu ve anakartı kötü değil, yapılabilir.Hocam,
Stabilse 4.1 Veya 4.2Ghz'e çıkarabilir.
Bende ryzen 5 3600 var 4.2 ye getirince 5 dakika sonra arkadaşın dediği gibi resetliyor kendini ama ışıklar açık kalıyo anakartım ab350m-d3v gigabyte nin 4.4 hatta 4.5 e çıkarmak istiyorum anakartımı değişecegim b450 tomahawk max alıcagım voltaj değerini ne yapayım1,5V çok fazla, kapanması normal. 4.00 Ghz için 1.39-1.40 seviyeleri uygun olur, deneyerek uygun olanını bulabilirsin.
4.3Ghz görme ihtimalide varSoğutucusu ve anakartı kötü değil, yapılabilir.
Bende ryzen 5 3600 var 4.2 ye getirince 5 dakika sonra arkadaşın dediği gibi resetliyor kendini ama ışıklar açık kalıyo anakartım ab350m-d3v Gigabyte nin 4.4 hatta 4.5 e çıkarmak istiyorum anakartımı değişecegim b450 tomahawk max alıcagım voltaj değerini ne yapayım
4.4 veya 4.5 pek mümkün değil. 4.2 yaparsın yeterli olur. Elinde hangi soğutucu var, eğer stok soğutucu ise overclock yapamazsın.Bende ryzen 5 3600 var 4.2 ye getirince 5 dakika sonra arkadaşın dediği gibi resetliyor kendini ama ışıklar açık kalıyo anakartım ab350m-d3v Gigabyte nin 4.4 hatta 4.5 e çıkarmak istiyorum anakartımı değişecegim b450 tomahawk max alıcagım voltaj değerini ne yapayım
prime95 açınca 1 dk sonra kapandı maalesef olmadıPrime95 Testine sokar'mısın?
10DK Test'de kalsın. Max sıcaklığı söyle burdan.
Voltajı az az yükselterek dene, overclockun ana kuralı deneme-yanılmadır.prime95 açınca 1 dk sonra kapandı maalesef olmadı
prime95 açınca 1 dk sonra kapandı maalesef olmadı
dark aquaforce 240 lık sıvı soğutma var4.4 veya 4.5 pek mümkün değil. 4.2 yaparsın yeterli olur. Elinde hangi soğutucu var, eğer stok soğutucu ise overclock yapamazsın.
deniyorumVoltajı 1.4 yapıp dener'misin?