Bir de stok soğutucu ile kullansam sorun olur mu?Baya fark eder
Bir sorun olmaz. Olursa Thermalright Peerless Assassin alırsın o sorun da ortadan kalkar.Bir de stok soğutucu ile kullansam sorun olur mu?
şuan hali hazırda snowman m200 soğutucuya sahibim fakat görüntüsü gerçekten hoşuma gitmiyor. AMD nin stok fanını kullanmak istiyorum çünkü görüntüsü vs çok daha hoşuma gidiyor. Eğer o kadar fark etmez derseniz stok fanı kullanmak isterim ama yok sıcaklıklar artar işlemci drop falan yer derseniz de snowmanı takmaktan başka çare kalmıyor zaten.Evet mükemmel bir yükseltme yapmış olursun. Sonuna kadar değer.
Bir sorun olmaz. Olursa Thermalright Peerless Assassin alırsın o sorun da ortadan kalkar.
Stok fan yeterince soğutamıyor. M200 ü takın daha iyi olurşuan hali hazırda snowman m200 soğutucuya sahibim fakat görüntüsü gerçekten hoşuma gitmiyor. AMD nin stok fanını kullanmak istiyorum çünkü görüntüsü vs çok daha hoşuma gidiyor. Eğer o kadar fark etmez derseniz stok fanı kullanmak isterim ama yok sıcaklıklar artar işlemci drop falan yer derseniz de snowmanı takmaktan başka çare kalmıyor zaten.
4060ti için hangi işlemci de darboğaz var 5 5600 için miFPS tarzı oyunlarda ciddi bir performans artışı alacaksın. 4060 ti kullandığın için zaten darboğaz var. Tüm oyunlarda güzel artış yaşarsın.
Bende o işlemciden 5600x geçmiştim zamanında. O soğutucuyu kullanman daha iyi olur. Stok fanla bu işlemci ısınıyor. Yazın 90 dereceleri görebilirsin duruma göre. O yüzden en mantıklısı elindeki soğutucuyla kullanmak.
5 2600 2060 hadi bilemedin zorlar ama 2060s besleyebilir. 4060ti besleyemediği için ekran kartının tam performansını alamazsın.4060ti için hangi işlemci de darboğaz var 5 5600 için mi
ben meraktan sordum zaten şimdi bende sistem topluyorum 5 5600 aldım içim rahat5 2600 2060 hadi bilemedin zorlar ama 2060s besleyebilir. 4060ti besleyemediği için ekran kartının tam performansını alamazsın.
5 5600 e geçersen bu darboğaz ortadan kalkar. 5600 4060ti ı çok rahat beslemekte.
ryzen 5 2600 ile darboğaz hat safada4060ti için hangi işlemci de darboğaz var 5 5600 için mi