neden bu anakartı önerdiniz?2600X almanız daha doğru olur. Anakart olarak B450M S2H öneririm.
anakartın ne ?2600 kullanıyorum hala çok iyi. 2019 ve 2020'nin gözde işlemcisi. Diğer işlemciler gibi stock fanda ısı problemi gibi komik sorunlar çıkarmıyor, 2-3 yıl daha birlikteyiz![]()
B350 anakart hakkında bilgim yok. B450m S2H gayet iyi bir anakart. 530 540 TL civarına bulabilirsiniz sıfır. Ayrıca çok sağlam OC yapabiliyorsunuz.neden bu anakartı önerdiniz?
asus tuf b450-plus gaming 600 küsür liraya almıştım muhteşem bir anakart. Diğer anakartlara göre az ısınıyor ayrıca RGB'leri çok hoş. Asus Aura programı sayesinde ayarlayabiliyorsunuz.neden bu anakartı önerdiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakartın ne ?
evet görsel olarak hoş bir anakart ama şu an 950 tl (asus tuf b450-plus gaming 600 küsür liraya almıştım muhteşem bir anakart. Diğer anakartlara göre az ısınıyor ayrıca RGB'leri çok hoş. Asus Aura programı sayesinde ayarlayabiliyorsunuz.
oyunlarda açık ara önde mi acaba 3100Render amaçlı ise 2600x öneririm. Oyun amaçlı ise 3100.
Ben 2019 sonunda topladım o zaman fiyatlar biraz daha iyiydi, bence orta segment b450 alabilirsiniz çok kasmanıza gerek yok, anakart anakart yani. Orta düzey sistemlerde anakart kendini aman aman ortaya çıkarmaz. m.2 yeri olsun yeterevet görsel olarak hoş bir anakart ama şu an 950 TL (
Çok fark olmaz, 3100 çok rahat overclock oluyor. @RevDeisDouoyunlarda açık ara önde mi acaba 3100
Ben 2019 sonunda topladım o zaman fiyatlar biraz daha iyiydi, bence orta segment b450 alabilirsiniz çok kasmanıza gerek yok, anakart anakart yani. Orta düzey sistemlerde anakart kendini aman aman ortaya çıkarmaz. m.2 yeri olsun yeter(pahalı olduğu için söylüyorum bütçe probleminiz yoksa pro modelini bile alabilirsiniz güzeldir)
arkadaşlardan biri B450m S2H önerdi overclk yapıla biliyormuş... beki bu2600x tercih etmelisin bence hocam, 6/12 işlemci sonuçta gelecek için daha mantıklı yalnız 95w tdp var ekran kartın ne olacak bilmiyorum fakat güç kaynağını yüksek almalısın. bende r5 2600 var oc ile 4.2 ghz leri görüyorum. stres testin tdp nin 90-100w lara ulaştığını gördüm. anakart olarakta oc düşünmüyorsanız giriş seviyesi b450m ler işinizi görecektir
B450M S2H tercih ederim.
arkadaşlardan biri B450m S2H önerdi overclk yapıla biliyormuş... beki bu
MSİ B350 PC MATE ATX ANAKART nasıl ? oc olarak
neden b350 anakart istiyorsun? çok ucuza mı buldun ne kadara alacaksın veya mevcutta mi var? oc yapacaksan iyi bi soğutucuya ihtiyacın olacak stokla pek bişey bekleme. eğer sıfır alacaksan anakart b550m s2h bile alabilirsin 800 tl civarı fiyatı
arkadaşlardan biri B450m S2H önerdi overclk yapıla biliyormuş... beki bu
MSİ B350 PC MATE ATX ANAKART nasıl ? oc olarak