Neler Yeni

Ryzen 5 3500X ve GTX 1660 Super Sistem Yorumlama

EECN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Can
knk urun stokta yok diyor ama
Hocam ürün dün stoğa girdi, akşamında stoklar bitti. Sabah mail attım, 1 hafta içinde stoklar güncellenir diye cevap geldi. Cevaptan 1 saat sonra da tekrar stoğa girdi. Alelacele hemen sipariş verip az önce sipariş güncelleme mailini attım ben. Tahminim tekrar stoğa gireceğidir. Kontrol edin ara ara.

T3Ke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Mehmed Said Ay
daha sertifikasının gerçek olup olmadığı bilinmeyen kötü bir markadan ürün öneriyorlar :/
corsairin 550wı pbnin 650w ından eminim daha yüksek w veriyordur. 500w modelinin 264 w verebildiği firmadan bahsediyoruz ki daha akım korumaları varmı iç bileşenleri kalitelimi belli değil

• Beğen
Reaksiyonlar: EECN

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Hocam ürün dün stoğa girdi, akşamında stoklar bitti. Sabah mail attım, 1 hafta içinde stoklar güncellenir diye cevap geldi. Cevaptan 1 saat sonra da tekrar stoğa girdi. Alelacele hemen sipariş verip az önce sipariş güncelleme mailini attım ben. Tahminim tekrar stoğa gireceğidir. Kontrol edin ara ara.
Bu fiyata mukemmel sistem olmus hayirli olsun bende yaklasik 2 haftadir izliyorum ayni bu sistemden almayi dusunuyorum 5.2 butcede hem 8gb ram oluyor islemcide 1600af sen iyi almissin:)

EECN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Can
Bu fiyata mukemmel sistem olmus hayirli olsun bende yaklasik 2 haftadir izliyorum ayni bu sistemden almayi dusunuyorum 5.2 butcede hem 8gb RAM oluyor islemcide 1600af sen iyi almissin:)
GameGaraj’da bu fiyata yakın, farklı markaların aynı ürünleriyle bir sistem toplamıştım. Bunu görmesem onu alacaktım. Dün görünce alamadım diye üzülmüştüm. İnşallah siz de alırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,037
Üyeler
166,680
Son üye
rockstargamesturkey20
Top Bottom