Neler Yeni

Ryzen 5 3600 120 Derece

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Merakımdan soruyorum hikaye modunda mı gta

Polatcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Polat
Yardımcı olurum ama bırakın hüper zeki yetkili arkadaşlar ekran kartında olan sorunu bulsun.
Ekran kartını gönderecem dedi aradığında ben hayır dedim. Yarın gelin konuşalım dedi göndereyim mi ekran kartını gerek var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merakımdan soruyorum hikaye modunda mı gta
Hikaye modunda 110 derece evet. Onlinede 121 i kadar gördüm

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Ekran kartını gönderecem dedi aradığında ben hayır dedim. Yarın gelin konuşalım dedi göndereyim mi ekran kartını gerek var mı ?

Hikaye modunda 110 derece evet. Onlinede 121 i kadar gördüm

Ekran kartınızın bir sorunu var mı ki?

Bir sorun varsa bırakın halletsinler.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
90 derece gördüğünde biz kombiyi kapatıyoz bro 120 ne araç motoru 120 derece olmuyo :d

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Ben hiç bir şeye rastlamadım ama şöyle bir şey diyim monitörden gsync ayarı kapatınca ekranda yırtılmalar oluyordu.

Bir baksınlar o zaman.
90 derece gördüğünde biz kombiyi kapatıyoz bro 120 ne araç motoru 120 derece olmuyo :d

Araba motoru 150-200W kadar güç çekiyor mu?

Çekse bile işlemci minnacık, motor gocaman bir şey.

Isı dağılımı farklı olur.

Polatcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Polat

Bırakın halletsinler de. Sadece bu yüzden gönderilir mi? Ekran kartını değil kasayla birlikte göndereceklermiş herhalde tam bilmiyorum. Daha cok beklemekde istemiyorum.

O sıcaklıklar işlemciye zarar verebilir.Bu sıcaklıklarda kullanmanızı sağlıklı bulmuyorum.

Öncelikle şöyle özetliyim. Yaklasık 3 ay önce vatandan gtx 1660 gaming x ryzen 5 3600 b450mk lı bir sistem topladım aldıgım günden beli İşlemcim ısınıyordu ama normal bi ısınma değil 120 dereceleri kadar gördüm ve başka sorunlarda vardı örneğin internet kesilmesi görüntüde yırtılmalar PC kapanmaması monitörde görüntü gitmesi. Bu olaylardan sonra 2 hafta önce pcyi vatana götürdüm yaklaşık yarım saat öncede aradılar ve dedikleri şu şekilde; Ekran kartınız hatalı servise göndereceğiz.
İşlemci hakkında bir şey demediler 120 dereceli görmesine rağmen anakart hakkındada bir şey demediler. Yarın gelmemi istediler yarın gidip konuşacam ekran kartını servise yolliyim mi yoksa yarın pcyi alıp eve mi götüreyim ?
Ssde göründügü üzere 110 derece işlemci 120lere kadar çıkıyor
İade etme hakkını kullan işlemciyi de ekran Kartini da iade etme hakkın var 6 ay içerisinde üründe kusur varsa iade hakkın var. Sana yenisini versinler tamir isteme sakin. Gerekirse heyete git.

Polatcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Polat
İade etme hakkını kullan işlemciyi de ekran Kartini da iade etme hakkın var 6 ay içerisinde üründe kusur varsa iade hakkın var. Sana yenisini versinler tamir isteme sakin. Gerekirse heyete git.

iade mi? Onlar tamir için gönderdiler degisim bile demediler

Ara sıra monitörde görüntü gidiyordu. Ekranda yırtılmalar oluyordu bunlar ekran kartının problemli olmasından dolayı mı? Ne yapacagımı cidden bilmiyorum.

iade mi? Onlar tamir için gönderdiler degisim bile demediler

Ara sıra monitörde görüntü gidiyordu. Ekranda gsync kapatınca yırtılmalar oluyordu bunlar ekran kartının problemli olmasından dolayı mı? Ne yapacagımı cidden bilmiyorum.

Son düzenleme:

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Ara sıra monitörde görüntü gidiyordu. Ekranda yırtılmalar oluyordu bunlar ekran kartının problemli olmasından dolayı mı? Ne yapacagımı cidden bilmiyorum.

Ekran kartından dolayı olabilir.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
İşlemci hakkında bir şey demediler bir problem bulamadılar herhalde. Ekran kartı yüzünden işlemci bu sıcaklıklara geliyo olabilir mi?

Sanmıyorum.

Anakartınız neydi?

Top Bottom