Çözüldü✓ Ryzen 5 3600 çok mu ısınıyor?

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,653
Kardeşin pcyi geçen haftalarda i5 7500den ryzen 5 1600 af yaptım 700e aldım bunu da sonra Ryzen 5 3600 denk geldi 1340a aldım hemen taktık test ettik oyun oynadı sabahtan akşama sonra cpu z ile bench yaptım 82 sabit durdu normal mi oyunda 62 derece soğutucu idcooling se 214XT

bench de herşeyini kullanıyor normalde ise macunu ne zaman yeniledin

Benchde o kadar ısınması belki bir tık fazla, yine de normal sayılır ancak oyunda gayet iyi ısılar.

bench de herşeyini kullanıyor normalde ise macunu ne zaman yeniledin
Knk yeni geldi dün pinlerin biri yamuktu çok ince işçilikle düzelttim azıcık yatmıştı sonra mx6 sıktım kapattım az sıkmıştım yine 82 olunca dedim herhalde az sürünce sonra olması gerektiği gibi sürdüm yine 82 oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benchde o kadar ısınması belki bir tık fazla, yine de normal sayılır ancak oyunda gayet iyi ısılar.
birde şöyle diyim ev az daha sıcak olsa oturduğum yerde her yerimden ter akacak

Kardeşin pcyi geçen haftalarda i5 7500den ryzen 5 1600 af yaptım 700e aldım bunu da sonra Ryzen 5 3600 denk geldi 1340a aldım hemen taktık test ettik oyun oynadı sabahtan akşama sonra cpu z ile bench yaptım 82 sabit durdu normal mi oyunda 62 derece soğutucu idcooling se 214XT
benchte bir tıkcık fazla ama bu oda sıcaklığı kasa hava akışı gibi sebeplere bağlıdr ben r5 5600 kullanıyorum x123 ile oyunlarda maks 65 benchte 70 zorluyor

Ortam sıcaklığı da önemli etken hocam dediğinize göre bayağı sıcak o halde gayet normal değerler. Hayırlı olsun

Ortam sıcaklığı da önemli etken hocam dediğinize göre bayağı sıcak o halde gayet normal değerler. Hayırlı olsun
Peki yeni konu açmayayım bunuda sorayım belki açarım ama MSi RTX 3060 12GB VENTUS 2X aldım 40 dk furmark sonunda 80 82 hotspot çip 70 71 dereceydi iyi değerler sanırım bu sıcağa göre benim xfx 6700 den 10 derece daha düşük hot spotu çıktı

Ortalama değerler. Vram sıcaklıkları nasıldı?

Detaylı bir görünümü vardı orada yazması lazım. Occt vram testi de yapabilirsiniz. Hwinfo programı da gösterir

Detaylı bir görünümü vardı orada yazması lazım. Occt vram testi de yapabilirsiniz. Hwinfo programı da gösterir
Nasıl açıyoruz onu acaba ztn kartın garantisi 3 sene 2028 de bitiyor amazon tr resmi satıcıdan alınmış 14 nisanda

Hatırlamıyorum hocam yanımda da bilgisayar yol maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,612
Üyeler
183,145
Son üye
finbye10
Geri