MSI B550M-A Pro'ya baktınız mı?Hocam Neden , Neden dediğinizi anlamadım ama .
PCI 4.0 destekli anakartların fiyatı epey uçuk ondan dolayı
Kaça veriyorsunArkadaşın yukarıda link attığı b550 güzeldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlla b450 olacaksa ayrı.
Garantisi devam eden b450 TOMAHAWK MAX var bende. Satıyorum b550 almak için.
Hocam yokMSI B550M-A Pro'ya baktınız mı?
Sizin öneriniz nedirmAtx anakarta bu fiyat çok degilmi?
O anakartı tercih edebilirsiniz.Hocam yok
VDH yerine bunu alamıyor musun?Hocam ben bu anakarttan yanayım ama sizce bu mu ?
MSI B450M PRO-VDH MAX AM4 DDR4 3866(OC) 4xDIMM DVI HDMI VGA GLAN M.2 USB3.2 mATX Anakart
Yoksa bu mu?
Fırsat: ASUS Prime B450M-A II AMD B450 Am4 DDR4 4400 Hdmı Dvı Vga M2 Usb3.2 Aura Rgb mATX 128GB’a kadar ram desteği, bios Flashback https://www.amazon.com.tr/dp/B08K91L574/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dl_F6G4CHZRH5HR7VD8PJ1T
Milli kartımız olan B450M S2HMerhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda Gigabyte B450M S2H V2 anakartına sahiptim ve Secure boot işlemi sonrası anakartım bozuldu maalesef. Bu nedenle yeni bir anakart almayı planlıyorum.
Öneriniz var mı? Mümkünse ( Gigabyte dışında !!! )
Aklımda bir kaç anakart var ama önce sizden fikir almak isterim.
Valla bu kartı daha almam zaten o bozuldu diye MSI dan tercih etmek istiyorumMilli kartımız olan B450M S2H
Ama MSI kategorisinde en iyi b450 chip setine sahip orta bütçeli 900 TL aşmayacak bir öneride bulunur musunuz.
Sonradan keşke bu u alsaydım demeyeceğim
Valla bu kartı daha almam zaten o bozuldu diye MSI dan tercih etmek istiyorum
Sizde haklısınız ama daha ben Ryzen 5 3600 ü 6 ay kadar kullandım. Yani sizin bu anakartı önermenizin sebebi ileriye dönük olacak ki haklısınız. Fakat ben dediğim gibi daha uzun bir süre yükseltme yapmayı düşünmediğimden dolayı bu şekilde bir şey istiyorum.MSI B550M A-PRO : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI B550M A-PRO : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
B450 kesmez beni