Letrion
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
sakin ol leade abiAdamın bütçesine bakabilir misin?
O bütçede düzgün bir soğutma varsa atsana?
sakin ol leade abiAdamın bütçesine bakabilir misin?
Bu bütçeye alınacak sıvı soğutmadan daha iyi performans verir hava soğutma.Ayrıca 2021 de gayet de hava soğutma alınır oh mis.Yıl 2021 de kule tipi alınmaz alınmamalı. Sıvı soğutmayı 1 kere kullanmış olan ne demek istediğimi anlayacaktır. Hem 0 ses hem daha serin çalışır CPU
Yaşın kaç bilmiyorum tanımam etmem ancak :350 TL'ye ne sıvısı olm ne diyon
tmmm abi ya bu onerileri cok dikkate alacagim tesekurlerYaşın kaç bilmiyorum tanımam etmem ancak :
1- Türkçeyi düzgün kullan abi tavsiyesi.
2- Oğlum kelimesini kullanacağın kişiyi bilmeden kullanma sert kayaya çarparsın mazallah.
Haklısınız ama soğutuculardan iyi olarak bunu bildiğimden bunu attımAdamın bütçesine bakabilir misin?
boyle adam ol abisi sonra sert kayaya carparsın mazallajtmmm abi ya bu onerileri cok dikkate alacagim tesekurler
Noktalama isaretlerinden once bosluk gelmez hocam. Dilinizi dogru kullanin ve Ingilizce klavye kullananlara yazim hatasi yapiyorsunuz demeyin, bir kardes tavsiyesi.Yaşın kaç bilmiyorum tanımam etmem ancak :
2- Oğlum kelimesini kullanacağın kişiyi bilmeden kullanma sert kayaya çarparsın mazallah.
tmm merak etme :y:boyle adam ol abisi sonra sert kayaya carparsın mazallaj
dikkat et abisi mazallah bıçaklarlar senitmm merak etme :y:
Sen de olmayan bilginle insanları yanlış yönlendirme o zaman. Görmemişin sıvı soğutması olmuş gelene geçene öneriyormuşsun gibi bir halin var. 350 liraya alacağı sıvı soğutmayla sistemine banyo yaptırmak istiyorsa konu sahibi, tercih edebilir. Yok ben adam gibi kule tipi alır kullanırım derse Snowman T6 (Ultra olmayan), Reeven E12 RGB, ID Cooling SE-224-XT, SE 234 ARGB alır. Ek olarak sanalda kimseyi tehdit etmemeni öneririm.Yaşın kaç bilmiyorum tanımam etmem ancak :
ama abisi olur mu, o büyüyecek mafya olacak racon kesecekEk olarak sanalda kimseyi tehdit etmemeni öneririm.
maks 500 verebilirimYıl 2021 de kule tipi alınmaz alınmamalı. Sıvı soğutmayı 1 kere kullanmış olan ne demek istediğimi anlayacaktır. Hem 0 ses hem daha serin çalışır CPU
Teşekkür ederim hocam.SE-234 en mantıklı tercih olacaktır, konuyu kavga ile saptırmayalım bu arada.