Neler Yeni

ryzen 5 3600 ısı sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Melih Eroğlu
Ryzen 5 3600 işlemcim var 3600 mhz 1.1 voltta çalışıyor ryzen master üzerinden 30 saniyelik bir test yaptığımda sıcaklık 93 ü görüyor bu sizce normal mi valorantta fln 80 derecede çalışıyor

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Ryzen 5 3600 işlemcim var 3600 mhz 1.1 voltta çalışıyor ryzen master üzerinden 30 saniyelik bir test yaptığımda sıcaklık 93 ü görüyor bu sizce normal mi valorantta fln 80 derecede çalışıyor
Baya yüksek değerler stok fanın çalıştığına eminmisiniz bi bakın kasa hiç hava alıyormu

ThE LoSt

80+ Gold
Base clockta bu sıcaklık normal değil 4.2 de yük altında neyse stok fanla kabul edilir ama bu şekilde normal değil başka yazılımla ölçmeyi deneyin montajında herhangi bir sıkıntı var mı diye kontrol edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Melih Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Base clockta bu sıcaklık normal değil 4.2 de yük altında neyse stok fanla kabul edilir ama bu şekilde normal değil başka yazılımla ölçmeyi deneyin montajında herhangi bir sıkıntı var mı diye kontrol edin
başka bir yazılımla ölçmem için öneriniz var mı

ThE LoSt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Melih Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o program ile de denedim çok bir fark olmadı ben 8 ay önce fln aldım bilgisayarı donanım arşivi v2 aldığım günden beri macunu değişmedi veya anakart bios güncellemesi yapmadım bunlarla alakası olabilir mi

ThE LoSt

80+ Gold
o program ile de denedim çok bir fark olmadı ben 8 ay önce fln aldım bilgisayarı donanım arşivi v2 aldığım günden beri macunu değişmedi veya anakart bios güncellemesi yapmadım bunlarla alakası olabilir mi
Tüm driverlerinizi güncelleyin sonra değerlere bi bakalım olmadı sistem montajı ile alakalı gerekli kontrolleri bilen bir kişiye yaptırıp termal macun yenilemesine gidilebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Melih Eroğlu
Tüm driverlerinizi güncelleyin sonra değerlere bi bakalım olmadı sistem montajı ile alakalı gerekli kontrolleri bilen bir kişiye yaptırıp termal macun yenilemesine gidilebilir.
tamamdır driverlarımı güncelleyip tekrar kontrol ederim teşekkürler

Aperius

80+
Benim işlemci fanıyla işlemci arasında biraz temassızlık varmış benim de öyleydi yeni fan alıp takmaya başlayınca farkettim

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Melih Eroğlu
anakart bios güncellemesini yaptım geldim arada 10 derece oynadı

Top Bottom