T6 ultra linki verir misiniz
kulaktan dolma ile bilgiler söylemeyin millete kardeşim ana kartın iyi olursa 3600 ısınmaz ama anakartın vram soğutucuları kötüyse işlemcide ısınacak ekran kartında benim tavsiyem anakart kötüyse ama sadece oyun oynanacaksa stok soğutucu yeterli aksi taktirde işlemci soğutucu almanı öneririm.
aldıgın zaman voltajı dusurmen lazım oto olarak 1.4000v oluyor ve ısı cok yukselıyor 1.2000v 4.0ghz sabıtleyıp ısı sorununu asabılıyorsun stok fan ıle ıslemcı zaten 4.1 4.2 cıkamıyor belkı ıslemcı fanı alarak cıkabılır ısıdan dolayıda cıkamıyordurMerhabalar ryzen 5 3600 işlemci ve ona uygun anakart birde ekran kartı önerebilir misiniz acaba? Yayın açmak için PC topluyorum 4 parça malzeme kaldı bunlardan 3ü de burda yazdıklarım. Bütçem kısıtlı o yüzden mümkünse ille de intel al demeyin alamıyorum teşekkürler
ney yapmaz ney asdsad:sadSAd allah aşkına siz konuşmayın insanlara bilgi vermeyin bir dahaAnakartın kalitesi işlemcinin ısınmasını etkilemez, ama üst seviye B450 ler de manuem voltage verilebildiğin den 3600 ün voltage ı kısılarak daha az ısınması sağlanabilir.
anakartım çok iyi olmadığı için 4.0 ghz ye sabitleyip voltajı düşürüp kullanıyorum 3600 ü aynı işlemciyi kullanan arkadaşım var anakartı msi çok iyi bir anakart stok sogutucuyla 80 dereceyi görmüyor bile.Anakartın kalitesi işlemcinin ısınmasını etkilemez, ama üst seviye B450 ler de manuel voltage verilebildiğin den 3600 ün voltage ı kısılarak daha az ısınması sağlanabilir.
bu da yanlış bilgi stok fanla 4.2 lere kadar çıkıyor işlemcide yapay zeka var zaten amd nin işlemciye koyduğu limit 95 derece ondan sonra kendini korumaya alıyor yanlış bilgiler veriyorsunuz kardeşim stok fanlada işlemci son hızına ulaşır.aldıgın zaman voltajı dusurmen lazım oto olarak 1.4000v oluyor ve ısı cok yukselıyor 1.2000v 4.0ghz sabıtleyıp ısı sorununu asabılıyorsun stok fan ıle ıslemcı zaten 4.1 4.2 cıkamıyor belkı ıslemcı fanı alarak cıkabılır ısıdan dolayıda cıkamıyordur
ney yapmaz ney asdsad:sadSAd allah aşkına siz konuşmayın insanlara bilgi vermeyin bir daha
ney yapmaz ney asdsad:sadSAd allah aşkına siz konuşmayın insanlara bilgi vermeyin bir daha
Mesaj otomatik birleştirildi:
a
anakartım çok iyi olmadığı için 4.0 ghz ye sabitleyip voltajı düşürüp kullanıyorum 3600 ü aynı işlemciyi kullanan arkadaşım var anakartı msi çok iyi bir anakart stok sogutucuyla 80 dereceyi görmüyor bile.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu da yanlış bilgi stok fanla 4.2 lere kadar çıkıyor işlemcide yapay zeka var zaten amd nin işlemciye koyduğu limit 95 derece ondan sonra kendini korumaya alıyor yanlış bilgiler veriyorsunuz kardeşim stok fanlada işlemci son hızına ulaşır.
ya voltaj yada hızda ikinizden birinde azaltma yapılmış ben diyorum sana https://urun.n11.com/anakart/msi-b4...ywbUVlJ3NqPHUYlWXPJbjTabe6y44tFQaAh6kEALw_wcB arkadaşımın kullandığı anakart bu benim kullandıgım asus tuf b450 adamın sıcaklığı 80 83 leri görmüyor benim aynı oyunda 90 dereceyi gördü anakartın ne kadar iyiyse işlemci sıcaklığında o kadar iyi olur ne kadar kötüyse o kadar kötü olur vram olayı devreye giriyor burda işlemci ısıyı bi alanda toplamıyor dağılıyor sağa sola çünkü tamam git adama çok kötü bir anakart aldır o zaman kardeşim ondan sonra sağda solda sıvı sogutucu arasın.Pekala dostum bana kanıt göster, örneğin bir X570 anakarttaki stock R5 3600 ün yük testi ile A320 deki R5 3600 ün yük testini göster.
Ben sana örnek vereyim, ben B450M-H anakartta R5 3600 ile CM nin kule tipi soğutucusunu kullanıyorum, aynı işlemci ve aynı soğutucu ile arkadaşım MSI ın daha üst seviye bir ve daha kaliteli VRAM i olan bir anakartını kullanıyor ve ikimiz de stock kullanıyoruz ama ikimizde yükte 70 dereceyi görüyoruz boşta da 38 civarı .
Anakartın işlemci sıcaklığını etkilemesi gibi bir durum yok.
ya voltaj yada hızda ikinizden birinde azaltma yapılmış ben diyorum sana https://urun.n11.com/anakart/msi-b4...ywbUVlJ3NqPHUYlWXPJbjTabe6y44tFQaAh6kEALw_wcB arkadaşımın kullandığı anakart bu benim kullandıgım asus tuf b450 adamın sıcaklığı 80 83 leri görmüyor benim aynı oyunda 90 dereceyi gördü anakartın ne kadar iyiyse işlemci sıcaklığında o kadar iyi olur ne kadar kötüyse o kadar kötü olur vram olayı devreye giriyor burda işlemci ısıyı bi alanda toplamıyor dağılıyor sağa sola çünkü tamam git adama çok kötü bir anakart aldır o zaman kardeşim ondan sonra sağda solda sıvı sogutucu arasın.
Anakart b450 s2h alabilirsin ama ekran kartını 2060s den az alma rahat etmek amaçlıMerhabalar ryzen 5 3600 işlemci ve ona uygun anakart birde ekran kartı önerebilir misiniz acaba? Yayın açmak için PC topluyorum 4 parça malzeme kaldı bunlardan 3ü de burda yazdıklarım. Bütçem kısıtlı o yüzden mümkünse ille de intel al demeyin alamıyorum teşekkürler
Rainbowlu bu gokkusagi gibi. Dinciler yobazlar azili muslumanlar evimizi basmasin, Bizim kulturumuzde yok ahlakimizi bozuyorsun diyipSnowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.comİşlemci Soğutucu - CPU Soğutucu - GittiGidiyor
İşlemci Soğutucu çeşitleri ve fiyatları GittiGidiyor'da! İşlemci soğutucusu modellerini incelemek ve i̇şlemci soğutucu sipariş etmek için tıklayın!www.gittigidiyor.com
PCB sıcaklığı filan ya da VRM sıcaklığı değişiyor diye biliyorum ve yeterli güç sağlayabilme de var tabi sayısı az ve güçsüz olunca daha fazla ısınıyor diye biliyorum tabi soğutması da önemli ama işlemci sıcaklığıyla nasıl ilgisi var onu bilmiyorum doğrusu. fazla ısınınca lehim atıyormuş VRM'ler.@intel pentium
@RevDeisDou
Ne zamandan beri anakarta göre işlemci sıcaklığı değişiyor, varmı bilginiz ?
R5 3600 ü X570 e taksak buz kesicek galiba.
Merhabalar ryzen 5 3600 işlemci ve ona uygun anakart birde ekran kartı önerebilir misiniz acaba? Yayın açmak için PC topluyorum 4 parça malzeme kaldı bunlardan 3ü de burda yazdıklarım. Bütçem kısıtlı o yüzden mümkünse ille de intel al demeyin alamıyorum teşekkürler