Yardım Ryzen 5 3600 pbo ayarları nasıl olmalı

mustibey

80+
Reaksiyon skoru
5
İşlemcime pbo ile overclock yapmak istiyorum slikon kalitem iyi değil 4.1 ghz 1.3v de kullanabiliyorum ryzen master ile test ettim cpb açtığım zaman işlemci genelde 4 ghz de çalışıyor fakat çok ısınıyor otomatik olarak gereksiz voltaj veriyor bu yüzden pbo kullanmak istiyorum ama nasıl kullanacağım bilmiyorum ayarlarımı nasıl yapmalıyım

Hacı oclu 3600 çok fark ettirmeyecek oyunlarda o yüzden ryzen masterdan auto, curve optimizer all cores yap geç. Kendisi en iyisine ayarlar, voltaj 1,25 geçmez.

Hacı oclu 3600 çok fark ettirmeyecek oyunlarda o yüzden ryzen masterdan auto, curve optimizer all cores yap geç. Kendisi en iyisine ayarlar, voltaj 1,25 geçmez.
hocam dediğiniz auto oc işlemini yaptım işlemcim 3.6 ghz yi geçmiyor

hocam dediğiniz auto oc işlemini yaptım işlemcim 3.6 ghz yi geçmiyor
Ne ara yaptınız hocam 1 saat optimize süresi var
İşlemci 4.2ghz max zaten, 4350 falan olması lazım auto oc ve optimizerla en az.

Gece gece dalgınlığıma denk gelmiş siz zaten rm ile yapmışsınız ben hızlı okuyunca biosla yaptınız sandım.

auto oc a tıkladım apply test e tıkladım yeniden başlattı bilgisayarı cinebench test denedim 3.6 ghz geçmedi
İkisini de işaretleyip start optimizing gibi bir seçenk olacak ona basın 1 saat bekletecek cpu sınırlarını test edecek. Ona göre kendi ayarlayacak restart atarken. Aida64 extreme kullanın daha çeşitli görürsünüz değerleri.

Geri