Neler Yeni

Ryzen 5 3600 Stok Fan için bu değerler normal mi?

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
Screenshot_1.png

Merhaba,
1-2 hafta içinde termal macun yenilemesi yapmayı düşünüyorum. Kasayı aldığımdan beri değiştirmemiştim.
Buna ek olarak daha önce OC yapmadım. Sadece Ryzen Master programında bulunan Auto OC modunu kullanıyorum.
Değerlerin normal olup olmadığı hakkında yorumlarınızı ve işlemcimi daha verimli kullanmam için tavsiyeleriniz varsa memnuniyetle dinlerim.

İyi forumlar,

hsynavci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Avcı
Bende ısınma sorunu vardı. Stock fan tamamen yetersiz bu işlemci için. Msı dragon serimiydi tam hatırlamıyorum kardeşim almıştı. Kule tipi fan ile 95 derece gördüğüm sıcaklık maksimum 75 oldu. Çift taraflı fan takılabiliyor çok faydasını gördüm

hashusged

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Hasan Hüseyin Gedik
İlgilendiği Kategoriler
Tekno
Alıntıyı görüntüle
Merhaba,
1-2 hafta içinde termal macun yenilemesi yapmayı düşünüyorum. Kasayı aldığımdan beri değiştirmemiştim.
Buna ek olarak daha önce OC yapmadım. Sadece Ryzen Master programında bulunan Auto OC modunu kullanıyorum.
Değerlerin normal olup olmadığı hakkında yorumlarınızı ve işlemcimi daha verimli kullanmam için tavsiyeleriniz varsa memnuniyetle dinlerim.

İyi forumlar,
bende stok fanla kullanıyorum 55-50 derece normal kullanım oyunlarda 65-70 arası oluyor

Top Bottom