Ryzen 5 3600 Undervolt

alex jensen

Cezalı
80+ Silver
Katılım
12 Şubat 2021
Mesajlar
2,775
Reaksiyon skoru
1,852
arkadaşlar cooler masterın termal macununu sıktım 65 75 arası geziyor fakat dragon centerda customizea bastığımda 90ı görüyor neden bilmiyorum uv yapmama yardım eder misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@RevDeisDou
 
Son düzenleme:
1. İlk başta biostan CPB'yi kapat ve GHz'i ve voltajı sabitle.
2. Ryzen Master programını yükle orada voltajı azar azar düşür. Her düşürdükten sonra işlemcine benchmark testi yap. Eğer benchmark testinde kapanmıyorsa biraz daha düşür... En sonunda en uygun voltajı ve GHz'i bulacaksın.
asddad.PNG

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1. İlk başta biostan CPB'yi kapat ve GHz'i ve voltajı sabitle.
2. Ryzen Master programını yükle orada voltajı azar azar düşür. Her düşürdükten sonra işlemcine benchmark testi yap. Eğer benchmark testinde kapanmıyorsa biraz daha düşür... En sonunda en uygun voltajı ve GHz'î bulacaksın.
asddad.PNG
Ben kendim en ideal ayarı buldum diyebilirim. Önceden çok rahat 95 derecelere çıkan işlemcim artık 60 derecelerde takılıyor.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,849
Mesajlar
10,444,187
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri
Top