Neler Yeni

Çözüldü✓ Ryzen 5 3600 Valorant FPS Sorunu

Sofı0077

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burakhan karataş
hocam 5600x 5600den kötü değil fakat ikisi arasında sadece 0.33 ghz bir fark var onun dışında herşeyi aynı ufak bir oc ile aynı oluyorlar.
ben almadığım için :D cok umursamadım ya doğrusu :D ben seninle konustukdan sonra sipariş için hazırladım hatta bugun sipariş verirken konustuk alma dedi ben aldım diyince bnede tamam dedim :D

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Eren
Hocam sorun işlemcide değil gibi oyun içi ayarları
şunları yapın bi deneyin duruma göre bakalım, format atsanız bile valorant hesabınızdaki grafik ayarları uygulanır

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,095
İsim
Murat Orhan
ben almadığım için :D cok umursamadım ya doğrusu :D ben seninle konustukdan sonra sipariş için hazırladım hatta bugun sipariş verirken konustuk alma dedi ben aldım diyince bnede tamam dedim :D
5600 + soğutucu alın soğutucunuz yoksa ya da artan parayla başka bir güncelleme yaptırırsınız :d

Sofı0077

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burakhan karataş
Hocam sorun işlemcide değil gibi oyun içi ayarları
şunları yapın bi deneyin duruma göre bakalım, format atsanız bile valorant hesabınızdaki grafik ayarları uygulanır
Ben bu ayarları yaptım ya ama değişmedi hatta :D unlost fps arttırma yaptım sen düşün :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Msı liquid core 240 lık sıvı sogutma var ya cihazımda zaten :D ondan sogutucu derdim yok şükür
5600 + soğutucu alın soğutucunuz yoksa ya da artan parayla başka bir güncelleme yaptırırsınız :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,095
İsim
Murat Orhan

Sofı0077

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burakhan karataş

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Eren
hocam peki bios güncellemeyi denediniz mi
Ben bu ayarları yaptım ya ama değişmedi hatta :D unlost fps arttırma yaptım sen düşün :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Msı liquid core 240 lık sıvı sogutma var ya cihazımda zaten :D ondan sogutucu derdim yok şükür

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Eren
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,095
İsim
Murat Orhan
rtx 2060 a darboğaz yapar diye okumuştum bir iki yerde %18-22 arasında darboğaz uyarısı var demişlerdi
İyi ekran kartı + Kötü işlemci: Darboğaz

İyi İşlemci + İyi Ekran kartı:Genişboğaz(ben uydurdum ama darboğaz yok demek bu)

Kötü ekran kartı + iyi işlemci: Genişboğaz

Darboğaz sadece kötü işlemci iyi ekran kartı durumunda gerçekleşir tam tersinde darboğaz olmaz

Sofı0077

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burakhan karataş

Sofı0077

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burakhan karataş
Ozaman ben soyleyeyim bunu gerekirse farkını ben verrim ya bunu almak daha mantıklı geldi suan
İyi ekran kartı + Kötü işlemci: Darboğaz

İyi İşlemci + İyi Ekran kartı:Genişboğaz(ben uydurdum ama darboğaz yok demek bu)

Kötü ekran kartı + iyi işlemci: Genişboğaz

Darboğaz sadece kötü işlemci iyi ekran kartı durumunda gerçekleşir tam tersinde darboğaz olmaz

Top Bottom