Eniyicevap
80+
Yanlış voltaj giden 3600'E özel mi bu dediğinRyzen işlemcileri için stok fan yeterli değildir.
Yanlış voltaj giden 3600'E özel mi bu dediğinRyzen işlemcileri için stok fan yeterli değildir.
Bir sorun olmaz. Stok fan yeterli olmasa AMD neden koysun? CPB (nasıl yazıldığını unuttum.) kapatırsın idare edersin.Yorumlar için teşekkürler şuan soğutucular bana pahalı geliyor idarelik arkadaşın kini kullancaktim ama alicaktim zaten en sonunda.cooler 212 black veya esport Duo. Normal de aşırı ısınan 90-95 derece olan yükte 4.1ghz 1.15v sabitledim Max 78-82 görüyorum şuan. Silikon ve kasaya göre değişir diye biliyorum. Kasa dark guardian mini. Telefon dan yazmak baya zor klavye çok küçük ondan kusura bakmayın
Bu soğutucudan bahsediyoruz demisaçmalamayın stok fan nzxt ve asus rogun sıvı soğutmalarıyla kapışıyor hiç mi araştırmadınız la
Undervolt yapabilirsinBenim r5 3600 Witcher 3 de 79 dereceye çıkıyor normal mi? Stok soğutucu 1.5 v 4.2 GHz. Gerekirse OC yi kapatabilirim kapatayımmı yoksa GHz yi ve voltu düşüreyim mi?
Alakası yok her işlemcide aynı sıcaklıklar alınıyormuş gibi konuşmuşsunuz R5 3500x ile ortalama 65 derecede oyun oynuyordum stok fanlarda.Ortalama 75-80 derece ve kasanın hava akışının durumuna göre daha da fazla çıkabiliyor ve bu ısılar çok sınır. İşlemciyi kısa vadede etkilemese bile uzun vadede ömrünü kısaltacaktır.
makara kukara be reis o fotoğrafları atarken hiç mi üşenmedinBu soğutucudan bahsediyoruz demi
5600x wraith stealthSakamisiniz knk hepsi ayni fan sadece 3700x de wraith prism dalan geliyor 5600x de ayni fan var
yok la satıyodum ondan var fotoğrafmakara kukara be reis o fotoğrafları atarken hiç mi üşenmedin
yok la satıyodum ondan var fotoğraf
Öncelikle 75 derece işlemci için o kadar da fazla değil, ayrıca bu işlemcileri gidip de 20 30 yıl kullanılması yanlış zaten. Ayrıca her işlemcide bu durum yok, bazıları böyle ama genelleme yapman yanlışOrtalama 75-80 derece ve kasanın hava akışının durumuna göre daha da fazla çıkabiliyor ve bu ısılar çok sınır. İşlemciyi kısa vadede etkilemese bile uzun vadede ömrünü kısaltacaktır.