Neler Yeni

Ryzen 5 3600 ve RX 5600 XT içeren bir toplamayı düşündüğüm sistem

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Psu ve kasa değiştirmeni öneririm ne kadar toplam?

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Bir kişide iki kişide sorun çıkmadı diye herkesde Cikmicak diye bir şey yok ben pek beğenmiyorum çok sıkıntılı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus yenilendi tüf serisi ondan öneriyorum
Ama zamanında sorunluydu.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Gayet iyi Sapphire kartlar Recep Baltaş sorunlu deyince sorunlu olmaz. Msi da evoke da çuvalladı gaming x de mech de çuvalladı mesela ama o hala sorunsuz nedense. Sapphire gayet iyidir alınır.
Arkadaşlarda sorun çıkınca da umarım böyle dersin

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Asusda da sorun çıkabilir. Çünkü AMD driverları bu.

@RevDeisDou sen Sapphire kullanıyodun 1 kere wattman yedin mi ?
1 kere yedim. Agrou oyununda o da. Niye o oyunda yediğimi bilmiyorum ama bir daha yemedim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,600
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Beni başkalarının sorunlu deyip dememesi ilgilendirmiyor. Ayrıca biri sorunlu dediği zaman yine aynı şekilde bir şey sorunlu demekte olmuyor.

justkurby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert ŞAHİN
Kafam kasaya takıldı araştıyorum ama cougar gemini s modeli hakkında ne düşüyorsunuz 600w 80+ psu dahil olan

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Tam stabil demedim zaten Sapphire k-ötü-d-ür
Değil. Neden kötüymuş anlat bakalım. Amd'de Sapphire diye bir söz vardır. Msi, Asus'da siyah ekran alınca msi ve asus neden sorunlu olmuyor ?

Kafam kasaya takıldı araştıyorum ama cougar gemini s modeli hakkında ne düşüyorsunuz 600w 80+ PSU dahil olan
Hava akışı iyi değil. Mesh bir modele yönelin.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Değil. Neden kötüymuş anlat bakalım. Amd'de Sapphire diye bir söz vardır. Msi, Asus'da siyah ekran alınca msi ve asus neden sorunlu olmuyor ?
Sorunlu olmuyor demiyorum bak Sapphire diğerlerine göre daha fazla sorun çıkartıyor siyah ekran sorunuyla diğer forumlarda konu açanlar hep Sapphire birtsne Allah'ın kulunda olmazmi Asus veya başka bir marka

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Sorunlu olmuyor demiyorum bak Sapphire diğerlerine göre daha fazla sorun çıkartıyor siyah ekran sorunuyla diğer forumlarda konu açanlar hep Sapphire birtsne Allah'ın kulunda olmazmi Asus veya başka bir marka
Sapphire'in daha çok olma sebebi daha çok tercih edilmesi. Amd kart alablar genelde Sqpphire tercih ediyor. Daha fazla Sapphire daga fazla amd demek. Daha fazla amd daha fazla sorun demek.

Top Bottom