Ama zamanında sorunluydu.Bir kişide iki kişide sorun çıkmadı diye herkesde Cikmicak diye bir şey yok ben pek beğenmiyorum çok sıkıntılı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus yenilendi tüf serisi ondan öneriyorum
Arkadaşlarda sorun çıkınca da umarım böyle dersinGayet iyi Sapphire kartlar Recep Baltaş sorunlu deyince sorunlu olmaz. Msi da evoke da çuvalladı gaming x de mech de çuvalladı mesela ama o hala sorunsuz nedense. Sapphire gayet iyidir alınır.
Asusda da sorun çıkabilir. Çünkü AMD driverları bu.Arkadaşlarda sorun çıkınca da umarım böyle dersin
Çıkabilir fakat daha fazla güveniyorum neyse konuyu kapatalım AMD stabil driverler çıkarmaya başladıAsusda da sorun çıkabilir. Çünkü AMD driverları bu.
1 kere yedim. Agrou oyununda o da. Niye o oyunda yediğimi bilmiyorum ama bir daha yemedim.Asusda da sorun çıkabilir. Çünkü AMD driverları bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@RevDeisDou sen Sapphire kullanıyodun 1 kere wattman yedin mi ?
Hayır tam stabil denemez. Hala en iyi driverlar ile bile sorun yaşayanlar mevcut. Buarada Sapphire i-yi-dir.Çıkabilir fakat daha fazla güveniyorum neyse konuyu kapatalım AMD stabil driverler çıkarmaya başladı
Tam stabil demedim zaten Sapphire k-ötü-d-ürHayır tam stabil denemez. Hala en iyi driverlar ile bile sorun yaşayanlar mevcut. Buarada Sapphire i-yi-dir.
Değil. Neden kötüymuş anlat bakalım. Amd'de Sapphire diye bir söz vardır. Msi, Asus'da siyah ekran alınca msi ve asus neden sorunlu olmuyor ?Tam stabil demedim zaten Sapphire k-ötü-d-ür
Hava akışı iyi değil. Mesh bir modele yönelin.Kafam kasaya takıldı araştıyorum ama cougar gemini s modeli hakkında ne düşüyorsunuz 600w 80+ PSU dahil olan
Sorunlu olmuyor demiyorum bak Sapphire diğerlerine göre daha fazla sorun çıkartıyor siyah ekran sorunuyla diğer forumlarda konu açanlar hep Sapphire birtsne Allah'ın kulunda olmazmi Asus veya başka bir markaDeğil. Neden kötüymuş anlat bakalım. Amd'de Sapphire diye bir söz vardır. Msi, Asus'da siyah ekran alınca msi ve asus neden sorunlu olmuyor ?
Sapphire'in daha çok olma sebebi daha çok tercih edilmesi. Amd kart alablar genelde Sqpphire tercih ediyor. Daha fazla Sapphire daga fazla amd demek. Daha fazla amd daha fazla sorun demek.Sorunlu olmuyor demiyorum bak Sapphire diğerlerine göre daha fazla sorun çıkartıyor siyah ekran sorunuyla diğer forumlarda konu açanlar hep Sapphire birtsne Allah'ın kulunda olmazmi Asus veya başka bir marka