Neler Yeni

Ryzen 5 3600 Ve T6 ultra

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
valla stok soğutucuyla 100 küsürleri gördüğümü hatırlıyorum :D
Bende stok soğutucuyla 101 gördüm zaten de ben abarttım ondan oldu stok soğutucu da zaten çok kötü ama senin şu anki ekran kartın da işlemcin de sıcaklık olarak hiç normal değil senin aldığım ekran kartı sıcaklığını ben ekran kartına stres testi yaparken alıyorum kasanın konumu değiştir ve yeni kasa al voltajı düşürsen bile fayda etmez diye düşünüyorum

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Arkadaşlar merhaba stok fandan bezmiştim t6 ultra aldım hala ona rağmen sabit bir sıcaklık değeri görmüyorum çok dalgalı sıcaklık değerleri görüyorum ve 80 derecenin üstü bu genelde acaba işlemci sorunlumudur
Bendede aynı sorun var T6 ile güzel sıcaklık göremiyorum ama sebebi kasam sende de kasadan olabilir
Sorun voltajdan dolayı.
Voltaj fazla veriyor demek ki, o yüzden ısınıyor

TangBoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alperen Yıldırım
Bende stok soğutucuyla 101 gördüm zaten de ben abarttım ondan oldu stok soğutucu da zaten çok kötü ama senin şu anki ekran kartın da işlemcin de sıcaklık olarak hiç normal değil senin aldığım ekran kartı sıcaklığını ben ekran kartına stres testi yaparken alıyorum kasanın konumu değiştir ve yeni kasa al
kasamın konumunu yeni eve çıkınca dğeiştiricem şimdi 3 çevreside tahtayla kapalı kasanın
Mesaj otomatik birleştirildi:

AIDA64 Extreme yükle evet.
yükleyip dönüş yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun voltajdan dolayı.
Voltaj fazla veriyor demek ki, o yüzden ısınıyor
şimdi onları düzenliyecem

TangBoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alperen Yıldırım

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,608
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
aidayı yükledimde şimdi hiç kullanmamıştım ne yapmalıyım
AIDA64'te Bilgisayar diye bir yer var, oranın içerisinde Algılayıcı diye bir şey var, orada CPU Diyot yazan şeye bak sıcaklık olarak.

TangBoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alperen Yıldırım
AIDA64'te Bilgisayar diye bir yer var, oranın içerisinde Algılayıcı diye bir şey var, orada CPU Diyot yazan şeye bak sıcaklık olarak.
1598727860812.png

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
Şu an boşta ekran kartın 58 derece işlemcin 70 civarı bi kere ekran kartından anlaşılıyor zaten kasanın çok kötü olduğu voltajı düşürsen bile bence kurtarmayabilir ve 96 dereceyi görmüş T6 kullanırken bu dereceleri görerek forum rekoru kırmış olabilirsin
ben de aynı işlemci kullanıyorum stok fan boşta 55 derece normalmi

Top Bottom