crazyreign
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 80
Dahası
AIDA64 Extreme yükle evet.aida64 masterimi extreme yimi yükleyeyim
AIDA64 Extreme yükle evet.aida64 masterimi extreme yimi yükleyeyim
Bende stok soğutucuyla 101 gördüm zaten de ben abarttım ondan oldu stok soğutucu da zaten çok kötü ama senin şu anki ekran kartın da işlemcin de sıcaklık olarak hiç normal değil senin aldığım ekran kartı sıcaklığını ben ekran kartına stres testi yaparken alıyorum kasanın konumu değiştir ve yeni kasa al voltajı düşürsen bile fayda etmez diye düşünüyorumvalla stok soğutucuyla 100 küsürleri gördüğümü hatırlıyorum
Arkadaşlar merhaba stok fandan bezmiştim t6 ultra aldım hala ona rağmen sabit bir sıcaklık değeri görmüyorum çok dalgalı sıcaklık değerleri görüyorum ve 80 derecenin üstü bu genelde acaba işlemci sorunlumudur
Sorun voltajdan dolayı.Bendede aynı sorun var T6 ile güzel sıcaklık göremiyorum ama sebebi kasam sende de kasadan olabilir
kasamın konumunu yeni eve çıkınca dğeiştiricem şimdi 3 çevreside tahtayla kapalı kasanınBende stok soğutucuyla 101 gördüm zaten de ben abarttım ondan oldu stok soğutucu da zaten çok kötü ama senin şu anki ekran kartın da işlemcin de sıcaklık olarak hiç normal değil senin aldığım ekran kartı sıcaklığını ben ekran kartına stres testi yaparken alıyorum kasanın konumu değiştir ve yeni kasa al
yükleyip dönüş yapacağımAIDA64 Extreme yükle evet.
şimdi onları düzenliyecemSorun voltajdan dolayı.
Voltaj fazla veriyor demek ki, o yüzden ısınıyor
Düzelt, oyunların keyfini yaşa laşimdi onları düzenliyecem
oyunların keyfini zaten yaşıyorumda bazen kafaya takıyorum ya sıcaklıklarıDüzelt, oyunların keyfini yaşa la
aidayı yükledimde şimdi hiç kullanmamıştım ne yapmalıyımAIDA64 Extreme yükle evet.
AIDA64'te Bilgisayar diye bir yer var, oranın içerisinde Algılayıcı diye bir şey var, orada CPU Diyot yazan şeye bak sıcaklık olarak.aidayı yükledimde şimdi hiç kullanmamıştım ne yapmalıyım
AIDA64'te Bilgisayar diye bir yer var, oranın içerisinde Algılayıcı diye bir şey var, orada CPU Diyot yazan şeye bak sıcaklık olarak.
ben de aynı işlemci kullanıyorum stok fan boşta 55 derece normalmiŞu an boşta ekran kartın 58 derece işlemcin 70 civarı bi kere ekran kartından anlaşılıyor zaten kasanın çok kötü olduğu voltajı düşürsen bile bence kurtarmayabilir ve 96 dereceyi görmüş T6 kullanırken bu dereceleri görerek forum rekoru kırmış olabilirsin
ryzen masteride kurdum bu arada ne yapmalıyım acabaAIDA64'te Bilgisayar diye bir yer var, oranın içerisinde Algılayıcı diye bir şey var, orada CPU Diyot yazan şeye bak sıcaklık olarak.
ben de aynı işlemci kullanıyorum stok fan boşta 55 derece normalmiAIDA64 Extreme yükle evet.
ben boşta 60 larda dolaşıyordum stoklaben de aynı işlemci kullanıyorum stok fan boşta 55 derece normalmi
Normal, voltaj ve frekansın ne?ben de aynı işlemci kullanıyorum stok fan boşta 55 derece normalmi