Yardım Ryzen 5 3600

Reaksiyon skoru
27
ryzen 5 3600 alıcam stok soğutucu yeterli olurmu oyunda ve stres altında ısınıyor diye bir kaç yazı okudum soğutucu almam gerekir mi haricen ? Eğer alırsam hangisini yada ney almalıyım bütçe 200

Çoğu işlemcide stok soğutucuyu tavsiye etmiyolar bir soğutucu almanı tavsiye ederim fakat fiyatları veya ürünler hakkında pek bir bilgim yok.

ısınabiliyor stok soğutucu eksik kalabiliyor arkadaşın önerdiği soğutucuyu alabilirsin

Oyun içinse çok sıkıntı olmaz.

Stok soğutucu yetersiz kesinlikle.
Rampage Chıll-420 sipariş verdim trendyol da 285 tl idi uygun gördüm umarım pişman olmam..

Soğutucu olarak Silverstone AR01 V2 öneririm.

200 liraya soğutucu almana gerek yok. Zaten AMD'nin verdiği soğutucu 200 lira değerinde. Overclock yapmayacaksan 200 liraya yeni bir soğutucu almana gerek yok bulamazsın bile belki. Ya bütçeni arttır ya da stok soğutucu ile yetin.

biraz daha biriktirebilirsen birkaç ay idare et stok soğutucuyla istersen manuel ayarla zaten fanın ömrü azalsada sen değiştirirsin biriktirebiliyorsan o zamana kadar

çinden sıvı soğutma alsam yada 3 fanlı kule tipi soğutma alsam 1 2 ay idare eder mi? stok soğutucu (öneri çinden sıvı soğutma)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,683
Üyeler
201,004
Son üye
dudewthelly

Geri