Fiyatıda iyi amaB550 tomahawk. bunlardan daha iyi
Fiyatıda iyi amaB550 tomahawk. bunlardan daha iyi
kasam max m atx destekliyorMAG B550M MORTAR WIFI'a 100 ₺ ekleyince zaten MAG B550 TOMAHAWK alınabiliyor, gidersin MAG B550 TOMAHAWK alırsın keyfine bakarsın.
Eğer bütçem düşük diyorsan B550M PRO-VDH WIFI alabilirsin, öneririm.
kasam max m atx destekliyorB550 tomahawk. bunlardan daha iyi
Gerçi çok fiyat farkı yokmuş la Mortar Wi-Fi ile.Fiyatıda iyi ama
O zaman B550M PRO-VDH WIFI al geç, daha fazlasına ihtiyacın olduğunu sanmıyorum.kasam max m atx destekliyor
Para varsa neden olmasın .peki sence değermi 500tl daha fazla verip b550 almaya
B550M PRO-VDH WIFI'da zaten 2 tane RGB ve 2 tane ARGB girişi var.var ya biraz daha beklerim iyisini alırım peki bildiğin varmı m atx b550 RGB olan nerdeyse her şey RGB anakartta olsa tam RGB takım olurda
nasıl ya fotoğraflarda ışık göremiyorum normalde rgb olanlarda hem isminde rgb yazısı hemde fotoğraflarda rgb nin görüntüsü olurduB550M PRO-VDH WIFI'da zaten 2 tane RGB ve 2 tane ARGB girişi var.
Anakarttaki RGB ışığı ne yapacaksın?nasıl ya fotoğraflarda ışık göremiyorum normalde RGB olanlarda hem isminde RGB yazısı hemde fotoğraflarda RGB nin görüntüsü olurdu
demek istediğini anlamadım yaAnakarttaki RGB ışığı ne yapacaksın?
ARGB ve RGB girişlerinden 2 tane var işte, daha ne olsun.
ne girişi biraz daha açarmısınAnakarttaki RGB ışığı ne yapacaksın?
ARGB ve RGB girişlerinden 2 tane var işte, daha ne olsun.
Kasan ne?nasıl ya fotoğraflarda ışık göremiyorum normalde RGB olanlarda hem isminde RGB yazısı hemde fotoğraflarda RGB nin görüntüsü olurdu
RGB ve ARGB girişlerine RGB veya ARGB olan fanları ve LED şeritleri takabiliyorsun.ne girişi biraz daha açarmısın