DoğruYoldayımPekiYaSiz
80+ Bronze
Dahası
ekran kartı ve psu alırsın iyi olurSizce bu fiyata alinirmu ekran karti olmadan calisirmi sistem ?
ekran kartı ve psu alırsın iyi olurSizce bu fiyata alinirmu ekran karti olmadan calisirmi sistem ?
kalitesiz bir psu iflas ve sisteme zarar verme durumu yaşanabiliyor ve kalite psularla aynı fiyatlardan satılıyorlar normalde fiyatı 150tl olması lazım o sistemdeki psununBunu spu şu neden kötü baltim fiyatına 300 350 TL fln takılı olanın
Peki gidip alsam bu kasayı gidince test etmek gerek nelere bakmak gerek test ederken veya nasi test edilirkalitesiz bir psu iflas ve sisteme zarar verme durumu yaşanabiliyor ve kalite psularla aynı fiyatlardan satılıyorlar normalde fiyatı 150tl olması lazım o sistemdeki psunun
ekran kartı yoksa test edemezsinPeki gidip alsam bu kasayı gidince test etmek gerek nelere bakmak gerek test ederken veya nasi test edilir
CX550F Middle-endkronik sorunu yok kalitesi high high-end arası
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.itopya.com/corsair-cx550f-rgb-550w-80-bronze-beyaz-full-moduler-120mm-fanli-psu/ bütçe artarsa buda direk high-end
türkiye şartları sadCX550F Middle-end
CV550 Middle
RM550x High end
CV550' ye high end denmesinin türkiye ile alakası yok. RM550x CX550F Seasonic Core gibi seriler varken hele.türkiye şartları sad
350/400tl bütçe için demiştim hocam siz yanlış anladınız sanırımCV550' ye high end denmesinin türkiye ile alakası yok. RM550x CX550F Seasonic Core gibi seriler varken hele.
PSU kalitesi bütçeye göre değişmez. High end psu tanımı bütçeye bakmaz. O bütçedeki en iyi PSU diyebilirsin ki demişsin sanırım.350/400tl bütçe için demiştim hocam siz yanlış anladınız sanırım
350tl bütçe içi psular içinde cv550 high-end sınıfında olur hocamPSU kalitesi bütçeye göre değişmez. High end psu tanımı bütçeye bakmaz. O bütçedeki en iyi PSU diyebilirsin ki demişsin sanırım.
furmark gibi stres testleriEkran karti aldıktan sonra denesem ne yapmam gerekiyor Peki