$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 19,479
ama 3600 ün yanına 120 mm kule tipi soğutucu al işlemci ferah olsun link istersen atayım.Sağolasın hocam teşekkür ederim
ama 3600 ün yanına 120 mm kule tipi soğutucu al işlemci ferah olsun link istersen atayım.Sağolasın hocam teşekkür ederim
Çok sevinirimama 3600 ün yanına 120 mm kule tipi soğutucu al işlemci ferah olsun link istersen atayım.
Teşekkür ederim çok sağol
hangi işlemcilerbende intel mi amd işlemci mi arasında kaldım.
gözünü seveyim bune ısı borusundan mahrum kalmış dandik bir marka :/.3600X tabikide. 3600'ün çarpan kilitleri 3600X 'ten daha az açık. Bütçeniz yetiyorsa 3600X.
Soğutucu olarakta bunu öneririm. Şuan en ucuz vatanda.XIGMATEK WINDPOWER 1266 INTEL/AMD 1x120mm AT120 RAINBOW PWM FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK WINDPOWER 1266 INTEL/AMD 1x120mm AT120 RAINBOW PWM FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
AMD ısınıyor yanlış bir bilgi ryzen 5 3600X intel in çoğu işlemcisinden daha iyi hatta teknolojik yönden bakarsak i9 9900k dan daha teknolojik bir işlemciArkadaşlar amd işlemci çok fazla ısındığını söylediler ben 15 saat bilgisayar oynayan biri olduğum için işlemciyi 1 ayda yakmak istemiyorum sizce hangisini toplamak daha mantıklı olabilir
gözünü seveyim bune ısı borusundan mahrum kalmış dandik bir marka :/.
fiyatı ne öyle behBunu atacaktım pardon.XIGMATEK WINDPOWER PRO INTEL/AMD 2x120mm ARGB FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK WINDPOWER PRO INTEL/AMD 2x120mm ARGB FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
fiyatı ne öyle beh.
neyse sen attığım kasa ve psulara bakWİNPOWER PRO sadece vatanda var sanırsam. Bu arada fiyatı bence gayet normal. 2 Fanlı + 4 Isı borulu.