Neler Yeni

Ryzen 5 4600H gtx 1650ti CyberPunk Darboğaz

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Mesaj otomatik birleştirildi:

abi ekran kartı kullanımını %100 yapınca fps 1 e düşüyor en düşük grafiklerde 1080p de %99 darboğaz yok yani çözünürlük düşürdükçe darboğaz çook artıyor 768 p de %50 darboğaz yedim fpsim dahada düştü
Mesaj otomatik birleştirildi:

abi sen bilmeden konuşuyorsun bu laptop bak ryzen 5 4600h okadar güçlü bi işlemci değil hatta güçsüz bile gtx1650 ti a (mobile) 768p de %50 darboğaz yaptı bana çözüm verin çözüm
Asıl sen bilmeden konuşuyorsun bence.O işlemci,ekran kartına fazla bile hocam.Cyberpunk tarzı ağır oyunlara 8 gb ram yetmez ve drop yemen normal

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Taha Işık
hocam darboğaz ekran kartının %100 kullanılamaması zaten. Ekran kartının işlemciye ağır gelmesi demek. Ekran kartı kullanımı düşükse ya oynadığın oyun sistem gereksinimi düşüktür ya da darboğaz vardır. Senin çözünürlüğü düşürdükçe darboğaz artmıyor, ekran kartın kullanım oranını kendi kendine düşürüyor bir nevi frenliyor kendini çünkü gerek yok. 1650 TI var galiba sistemde 8 gb ram ile birlikte. FPS değerleri şu şekildeyse sorun yok
abi videoyu izledim fps değerli bende biraz daha az evet ama doğru lakin bakın benim amacım 60 fps almak ben 768 p ye yada 720 py e aldığımda daha doğrusu çözzünürlüğü düşürdükçe fpsim dahada düşüyo bu mantıksız deilmi ben bunu soruyorum

Top Bottom