100 derece ne demek reset atması lazım fan yerine tam oturmuşmu bu kadar ısınması hiç normal değil.The Last Of Us Part 1 oyununu açınca işlemcinin kullanımı %100 oluyor ve 100 dereceye kadar ulaşıyor. Stok fan mevcut Tam hız da çalışıyor 2600rpm civarında.Alıntıyı görüntüle
yanlış takmışsındırDaha şimdi değiştirdim ama yine 100 e çıkıyor
The last of us u açtığında sağ alttaki render yapıldığı için işlemcinizi %100 kullanıyor ondan dolayı bitene kadar bekleyin oyun içi işlemcinizin derecesi bu civarlara çıkmayacaktır.The Last Of Us Part 1 oyununu açınca işlemcinin kullanımı %100 oluyor ve 100 dereceye kadar ulaşıyor. Stok fan mevcut Tam hız da çalışıyor 2600rpm civarında.Alıntıyı görüntüle
O yukleme yapana kadar 100 derece kalicak ama 100 derece kalirsa sikinti olur mu?The last of us u açtığında sağ alttaki render yapıldığı için işlemcinizi %100 kullanıyor ondan dolayı bitene kadar bekleyin oyun içi işlemcinizin derecesi bu civarlara çıkmayacaktır.
Ben 85-90 derecede yapmıştım.O yukleme yapana kadar 100 derece kalicak ama 100 derece kalirsa sikinti olur mu?
termal macun? sürülmedi mi bişey? 75w? noluyor sisteme anlamadım bu işlemciyi 100 derece yapmak için stok soğutucuyu bile sökmek gerekiyor.The Last Of Us Part 1 oyununu açınca işlemcinin kullanımı %100 oluyor ve 100 dereceye kadar ulaşıyor. Stok fan mevcut Tam hız da çalışıyor 2600rpm civarında.Alıntıyı görüntüle